top of page
  • tim9043

PEMSA plafonddraadgoot G+

Rejitech G+ plafonddraadgoten, beschikbaar in de hoogten 60 en 100mm en in verschillende oppervlaktebehandelingen, zijn voorzien van veilige draaduiteinden.

Deze draadgoot vindt haar toepassing in installaties voor het kabelmanagement in valse plafonds, in beperkte ruimten en op muren.

Deze draadgoten zijn zeer montagevriendelijk dankzij het Click-systeem dat geen extra bevestigingen vereist. Bovendien behoeft de Reijtech G+ draadgoot zelf geen extra ondersteuning en wordt deze rechtstreeks aan het plafond of de muur via de Rejitech toebehoren bevestigd.

Dankzij de zijdelingse open structuur van de Rejitech G+ kunnen de kabels lateraal ingevoerd worden, wat een aanzienlijke vermindering van de montagetijd betekent.

Rejitech G+ draadgoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en oppervlaktebehandelingen. Ze worden geleverd in 3m lengtes. De productie gebeurt conform de internationale norm IEC 61537.

Voordelen:

1. directe bevestiging aan het plafond zonder extra ondersteuning via de Rejitech bevestigingen. 2. overzichtelijke ordening van de kabels met een maximale ventilatie. 3. installatie in valse plafonds of beperkte ruimten. 4. snelle installatie door slechts een persoon. 5. snelle installatie zonder gebruik van verbindingen of bochten.

Toepassing

Rejitech G+ draadgoten worden aangewend voor het beheer en de distributie van kabels in elektrische en/of telecommunicatie-installaties, openbare gebouwen, tunnels en inspectietunnels. Ze worden hoofdzakelijk geïnstalleerd in valse plafonds en dit dankzij hun beperkte hoogtemaat van 60 of 100mm, die toelaat om in een beperkte ruimte de kabels te plaatsen.

Voor technische info, klik hier.

Dit artikel is meer dan 4 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Komentáře


bottom of page