Elektriciteitswerken

Elektricien gezocht

Bij het bouwen van een nieuwe woning is de elektrische installatie natuurlijk een belangrijk punt. Het is aangeraden om op tijd te beginnen met het opstellen van de elektrische plannen. Wij helpen je erop letten dat je voldoende elektrische aansluitingen hebt. Op die manier vermijd je dat er later breekwerken moeten gebeuren als je je installatie zou willen uitbreiden. Je kan met ons (je persoonlijke elektricien vakman) bespreken waar de elektrische leidingen zullen komen te liggen of wij volgen volledige de elektrische plannen van de architect. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou helemaal begeleiden hieromtrent.

Onze troeven.

BELANGRIJKHET AREI

Met het oog op de elektrische wetgeving moeten elektrische installaties gekeurd worden. Wij zorgen er steeds voor dat deze conform de laatste nieuwe wetgeving in orde gebracht worden. Bij elke oplevering krijg jij een volledig as build dossier. Of het nu gaat over een nieuwbouw; verbouwing of kleine renovatie. Wij behandelen elk project met dezelfde professionaliteit.

Contacteer onze elektricien vrijblijvend.

Ga jij bouwen of verbouwen? Aarzel dan niet om ons te contacteren indien jij opzoek bent naar een elektricien voor jouw project. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen. Kom vrijblijvend praten en wij overlopen graag de mogelijkheden naar ieders budget en wensen.