top of page
  • tim9043

Crestron stelt met trots hun nieuwe 4k distributie voor op ISE 2014

De Crestron stand was toch misschien wel de place-to-be op de grote ISE 2014 beurs. Iedereen wist wel dat 4k het grote buzz woord voor 2014 gaat zijn. Er was dan ook enorm veel volk aanwezig op de Crestron stand om een glimp op te vangen van het nieuwe 4k distributiesysteem van Crestron in actie te zien. Ze introduceerden tegelijk ook het 4k Certificatie programma. Crestron ingenieurs testte (en heel grondig zelfs) alle mogelijke 4k bronnen en displays op hun DigitalMedia hardware om zo aan hun klanten betrouwbare prestaties te waarborgen. (zalig toch?) Daarbovenop hebben ze ook het 3 – daagse evenement hun producten en oplossingen getoond. Ze kregen ook waardering van hun dealers en partners op hun jaarlijkse “fuifje” genaamd CresFest. Met als top-act Kool and the Gang.

Hoogtepunten

De bezoekers van de Crestron stand zagen hoe het 4k distributiesysteem werkte op de diverse Crestron gecertificeerde 4k bronnen en displays. Alle modules zijn ondertussen reeds 4k en beschikbaar. Daar bovenop gaat Crestron nog meer 4k producten op de markt zetten :

  1. DMC-4K-HD Input Card en DMB-4K-I-HD Input Blade voor DM® matrix switchers

  2. Type 8 Output Cards en DMB-4K-O-C Output Blade voor DM matrix switchers

  3. DM-RMC-4K-100-C Receiver en Room Controller

  4. HD-XSPA Surround Sound 4K DM Receiver

Nog meer nieuwe producten? Terwijl hun 4k producten toch wel het paradepaardje dit jaar zijn komen de volgende producten dit jaar ook nog in hun gamma :

DMC – STR Streaming Input Card Crestron geeft je opnieuw signaal distributie zonder beperkingen qua afstand. De DMC-STR Streaming Input kaarten voor DM switchers kunnen H.264 video streams ontvangen en omzetten naar een HDMI signaal en dan ook nog op alle mogelijke uitgangen.

4K producten Justin Kennington , Technology Manager , DigitalMedia , geeft een overzicht van ’s werelds eerste 4K schakel-en distributiesysteem en het Crestron 4K Certification programma.

4K Switching Tom Barnett , Residential Marketing Director , toont de kracht die een volledig functioneel Crestron 4K –systeem schakelsysteem kan betekenen voor u.

RMC3 3 – Series ® Control System De RMC3 3-serie besturingssysteem zorgt voor een kosteneffectieve , ultra – compacte PoE -pakket – met ongeveer de grootte van een oude muziek cassette.

Touch Screens De TSW touchscreens kregen een belangrijke upgrade . De nieuwe TSW – 552 , TSW – 752 , en TSW – 1052 leveren nog betere prestaties dan de populaire TSW – 550 , TSW – 750 , en TSW – 1050 modellen. Ze hebben nu ondersteuning voor herkenning van spraakopdrachten en on-screen web browsen.

TSD – 2020 Touch Screen Display Een GROOT touch screen display. De nieuwe TSD – 2020 V – Panel ™-display zorgt voor een helderder ,dunner en capacitief 20 “touch screen op 1080p resolutie. Zo kan hij bijvoorbeeld op de tafel staan met het meegeleverde tafelstandaard of in vesa gemonteerd worden. TSS – 752 Touch Screen De TSS – 752 7 “touch screen brengen een nieuw niveau van gemak, controle en aanpassing aan agenda-afspraken . Je kan het kamer schema bekijken op een scrollende kalender en elke ruimte reserveren. Er zitten ook wat leuke gimmicks in zoals het veranderen van de achtergrond.

De TSW touchscreens winnen de 2014 EMEA InAVation Award De InAVation Awards brengen professionals samen uit de hele wereld om uitstekende prestatie te belonen in de AV- industrie . Dit jaar op ISE , InAVation selecteerde de mooie TSW touchscreens als de ” Meest InAVative Display ” award .

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page