top of page
  • tim9043

Savant neemt Racepoint Energy over; Omgedoopt tot Savant Power


savant power thuisbatterij

Wat is het ?

Savant Power bevat een schaalbaar softwareplatform om gedistribueerde energiebronnen te beheren, zoals zonne-energie, opslag en flexibel belastingbeheer. Savant Systems, Inc. heeft officieel haar zusterbedrijf Racepoint Energy overgenomen en omgedoopt tot Savant Power. Racepoint Energy is een technisch gedreven bedrijf dat bekend staat om slimme elektrische panelen, geautomatiseerde stroom-, opslag- en energiebestendigheidsoplossingen voor consumenten, huizenbouwers, bedrijven en nutsbedrijven.

Savant Power voegt zich nu bij GE Lighting, een Savant-bedrijf, als de twee nieuwste toevoegingen aan Savant Systems’ diverse portfolio van slimme thuisoplossingen. Door geautomatiseerde stroom toe te voegen, richt Savant zich nu op de energiepijler van het verbonden huis met klimaat, verlichting, entertainment en veiligheid.

“In de afgelopen 12 maanden hebben we belangrijke strategische acquisities gedaan die hebben geleid tot een snelle omzetgroei en prognoses voor onze merken”, zegt Bob Madonna, voorzitter en CEO van Savant Systems, Inc. “Savant Power’s innovatieve slimme elektrische paneel- en microgrid-oplossingen sluiten perfect aan bij trending investeringen in een snel groeiende energiesector.”

“Savant Power helpt het elektriciteitsnet te transformeren door gebruik te maken van onze unieke automatiseringsmogelijkheden, waardoor de effectiviteit van alternatieve energiebronnen zoals zonne-energie, batterijen of generatoren wordt vergroot zonder concessies te doen aan comfort en gemak”, zegt Madonna.

Slimme energie

Savant Power’s benadering van slimme energie Een toenemend aantal stroomstoringen veroorzaakt door een verouderende energie-infrastructuur en weersschommelingen, samen met een groeiende zorg voor het milieu, leiden tot aanzienlijke investeringen in veerkrachtiger en duurzamere energieoplossingen.

Stroomstoringen

Deze factoren, in combinatie met een toename van de opwekking van hernieuwbare energie en het gebruik van elektrische voertuigen, dwingen een paradigmaverschuiving in stroomdistributie en -verbruik af om de kosten te verlagen en een grotere veerkracht te bieden. Binnen Savant’s Vegas Modern Design-Centric Showroom Gerelateerd: Inside Savant’s Vegas Modern Design-Centric Showroom Savant Power, dat eerder NOON Home in januari 2020 overnam, brengt een robuust en schaalbaar softwareplatform voor het beheer van gedistribueerde energiebronnen zoals zonne-energie, opslag en flexibel belastingbeheer. Door het concept van slimme energie opnieuw te bedenken via een geavanceerd geautomatiseerd platform, brengt het bedrijf volgens Savant de belangrijkste componenten op de markt die nodig zijn om een ​​slimme woonervaring en een gemoderniseerde energie-infrastructuur te realiseren.

37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page