top of page
  • tim9043

Zes streaming diensten die je zeker moet toevoegen op je Sonos muziek systeem


Met ongeveer meer dan 60 streaming diensten beschikbaar op je Sonos muziek systeem kan het wel eens heel moeilijk worden om te kiezen welke dienst het beste voor jouw kan zijn. Hier zijn de 6 meeste gekozen diensten.

Er zijn duizend -en één aanbieders waar je tegenwoordig muziek kan van laten streamen  (tel gerust even na als je ons niet gelooft, we wachten wel even). Dit kunnen wij uiteraard alleen maar toejuichen. Zelfs nog beter, elk recent audio video apparaat heeft wel een bepaalde dienst ingebouwd en dat is alleen maar vooruitgang in onze ogen!

Uiteraard als muziek fan, anders was je dit artikel waarschijnlijk niet aan het lezen, heb je alvast een gigantische muziek bibliotheek. Zelfs voor je Sonos wou kopen of als je Sonos al gekocht hebt. Maar als je een gigantische muziek bibliotheek hebt, waarom zou je daar bovenop nog eens kiezen voor een streaming dienst? Heel eenvoudig, om je bestaande muziek bibliotheek uit te breiden en omdat je bestaande muziek bibliotheek saai wordt. Dat kunnen vele van onze klanten bevestigen!

Er zijn klanten die bijvoorbeeld al hun muziek opgeslagen hebben op hun iPhone en hoe hard ze ook houden van hun muziek er zal altijd wel een punt zijn waardoor ze gaan zeggen, genoeg is genoeg. “Deze Kristoff heb ik nu iets te veel gehoord.” Daar zit hem net het voordeel van streaming muziek, je kan continu opzoek gaan (of je laat de stream dienst het doen) naar nieuwe muziek. Streaming diensten laten dan ook weer toe muziek te beluisteren vooraleer je overgaat tot de definitieve aankoop van deze muziek.

Gratis muziek luisteren vooraleer je nog maar een aankoop doet. Wie heeft er nu gratis niet graag?

Sonos is ondertussen een walhalla geworden voor streaming diensten. Toen we de laatste keer het aanbod van Sonos bekeken, zagen we meer dan 60 streaming diensten van over heel de wereld. Hoe moet je nu kiezen tussen al deze diensten? Waarschijnlijk gaat dit niet of je wordt op zijn minst gek als je het probeert. Laat ons je helpen vooraleer je een Sonos koopt (of misschien heb je hem al!) met te bepalen welke streaming diensten de beste zijn.

 

Heb jij meer uitleg nodig over het Sonos muziek systeem? Boek dan vrijblijvende een afspraak in onze showroom. Geen zin om langs te komen? Geen probleem, klik dan hier voor meer informatie over het Sonos muziek systeem.

 


tidal sonos

TIDAL

Als het goed genoeg is voor Jay-Z dan zal het waarschijnlijk goed genoeg zijn voor jouw. Deze muziek magnaat heeft onlangs zijn eigen high-definition streaming dienst gelanceerd en heeft een hele resem artiesten achter zich vergaard om deze dienst te helpen groeien. Deze streaming oplossing biedt HiFi geluidskwaliteit aan, 25 miljoen liedjes, 75 duizend muziek video’s en veel meer. Je kan het 30 dagen proef testen, maar eens je verslaafd bent betaal je €9.99 per maand of €19.99 per maand voor het hoge definitie aanbod.

Meer informatie : TIDAL


spotify luisteren

SPOTIFY

Noem een liedje, elk liedje dat je wilt. De kans is vrij groot dat het op het Spotify platform aanwezig is. Deze dienst kan uren én uren speelplezier garanderen vanwege hun belachelijk grote muziek database.  Er is een gratis versie verkrijgbaar voor draagbare toestellen. Maar voor muziek te spelen op je buitenluidsprekers voor Sonos, moet je €9.99 per maand betalen. Dankzij dit bedrag heb je ook geen last meer van die vervelende reclame boodschappen, je kan ongelimiteerd liedjes vooruit skippen, je kan op je draagbare toestellen je muziek opslagen en de geluidskwaliteit zelfs verhogen!

Meer informatie : SPOTIFY

deezer op sonos installeren

Deezer Elite

Op dit moment is deze dienst enkel exclusief beschikbaar voor Sonos gebruikers. Deezer Elite is een prachtige streaming dienst, vanwege de muziek bibliotheek met meer dan 35 miljoen liedjes en lossless FLAC muziek (FLAC wilt zeggen een hele hoge kwaliteit). Het bedrag van €9.99 per maand (als je een abonnement van een jaar) geeft je de mogelijkheden om je eigen playlisten te maken, je eigen muziek bibliotheek te uploaden (superhandig!) en via de “Flow” functie een eigen radio station op te zetten.

Meer informatie : Deezer Elite

 

Heb jij meer uitleg nodig over het Sonos muziek systeem? Boek dan een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Geen zin om langs te komen? Geen probleem, klik dan hier voor meer informatie over het Sonos muziek systeem.

 


mixcloud op sonos installeren

Deze “on-demand” dienst is eigenlijk hetzelfde als een radio zender maar zonder de nonsens. Ze hebben radio show, DJ mixes, podcasts en zoveel meer. Deze diensten worden aangeboden door de gebruikers zelf en levert een variëteit aan nieuwe muziek op. Je kan dus gaan browsen tussen keuzes van andere gebruikers, maar er is zelfs een optie om je eigen content te uploaden. Basic, Premium en Pro accounts zijn beschikbaar en het abonnement begint van €6.99 per maand.

Meer informatie : Mixcloud


soundcloud op sonos

Soundcloud

Nog steeds opzoek naar een luisterend pubiek? Dan is Soundcloud muziek wat voor jouw, op Soundcloud upload je je eigen muziek en kan je dus probleemloos muziek van andere gebruikers GRATIS beluisteren. Het unieke aan Soundcloud is dat er elke minuut 12h aan muziek geupload wordt. Dat wilt zeggen dat je enorm veel keuze gaat krijgen in de muziek die jij wilt luisteren. Eénmaal geupload kunnen de gebruikers (of misschien jij zelf) deze content gaan delen op alle mogelijke sociale media, applicaties op smartphone en tablet en uiteraard gratis op je Sonos luidsprekers.

Meer informatie : Soundcloud

wat is pandora

Pandora

Pandora is voor ons een  heel gekend streaming platform. Dat komt ook waarschijnlijk omdat we in elke HiFi versterker die we geïnstalleerd hebben de afgelopen twee jaar Pandora gratis ingebouwd zat. Je kan gratis connecteren naar de Pandora dienst en probleemloos allemaal muziek streamen. Als je de reclame beu bent, dan betaal je €4.99 per maand. Kies zelf een liedje, artiest of genre en Pandora creëert een gepersonaliseerd radio station, waardoor je eindeloos lang naar muziek kunt gaan luisteren.

Meer informatie : Pandora

Wat is jullie favoriete streaming dienst? Laat het gerust weten!

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

9 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page