top of page
  • tim9043

Wij zullen er ook bij zijn op Bouw Innovatie Hasselt 2016 met als thema “renoveren”

Bouwinnovatie 2016 gaat in het teken komen te staan van ‘Renoveren’, of anders gezegd: hoe renoveer of verbouw ik mijn huis op zo’n wijze dat ik er mijn hele leven lang kan aan verdienen? Door bijvoorbeeld  te kiezen voor goed comfort, kwaliteit en begeleiding door een professional ter zake.

bouwinnovatie hasselt

Een compleet leeg blad

Bij een nieuwbouw start men vanaf een compleet leeg blad. Men kan op dat moment met gezond verstand stilstaan bij allerlei aspecten om te bouwen in functie van bv. een laag energieverbruik. Men kan de bouw van de woning optimaal uitwerken door rekening te houden met o.a. , de compactheid van de woning, de oriëntatie van het huis alsook de isolatie en de ventilatie. Koopt men een bestaande woning en wil men er een lage-energiewoning van maken, dan zal men wellicht moeten na-isoleren of andere (duurzame) ingrepen moeten uitvoeren. Dat is wel echt letterlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Maar verbouw of renoveer je op een verstandige en duurzame manier, dan win je altijd!

Uiteindelijk komt het hierop neer: Doe voor de start van de verbouwplannen goed wat later niet meer kan veranderen! M.a.w. bezin voor je begint want door aandacht te hebben voor een aantal minimum vereisten, en te investeren in een duurzaam, energiezuinig en ecologisch wonen, maak je al snel winst!

In welk stadium van bouwen of verbouwen je ook zit, op de beurs Bouwinnovatie te Hasselt tref je diverse exposanten aan die meewerken aan dit beursthema en voor professioneel en neutraal advies kan je ook terecht bij de diverse organisaties.

Praktische gegevens voor Bouw Innovatie 2016

Plaats

Ethias Arena & Grenslandhallen Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

Data

vrijdag 29 januari, zaterdag 30 januari en zondag 31 januari 2016 vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016

Openingsurenvrijdag 29 januari15-21 uurzaterdag 30 januari10-19 uurzondag 31 januari10-19 uurvrijdag 5 februari15-23 uur (Nocturne!)zaterdag 6 februari10-19 uurzondag 7 februari10-19 uur

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven

コメント


bottom of page