top of page
  • tim9043

Vul je huis met muziek dankzij multiroom specialist Sonos en Google Play.


Sonos Google Play Music

Google heeft het

Met Google Play Music speel je meer muziek en betere muziek. Muziek die direct op jouw wensen wordt afgestemd. Muziekliefhebbers kunnen 20.000 eigen tracks in de cloud opslaan, eenvoudig miljoenen meer van hun favoriete songs ontdekken en het eerste radiostation ter wereld proberen dat je helemaal naar eigen smaak afgestemd kan worden. Ontdek het nieuwe luisteren.

Sonos speelt het

Met het draadloze HIFI-systeem van Sonos klinkt alle muziek van de wereld vol en warm, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek door HIFI-geluidskwaliteit met WiFi betrouwbaarheid te combineren. Een intelligent systeem dat je eenvoudig kunt installeren, bedienen en uitbreiden.

Samen met Google hebben ze een volledig nieuwe manier bedacht voor het draadloos bedienen van muziek : naast de Sonos controller-app voor smartphone, tablet of computer, kun je nu ook je favoriete muziek afspelen met de Google Play Music-app op je Android apparaat.

Beleef Sonos als nooit te voren: een wereld aan muziek gaat voor je open.

Jij beleeft het

Om de lancering van Google Play Music op Sonos te vieren, ontvang je gratis 6 maanden een All Access-abonnement op Google Play Music, bij aankoop van een SONOS PLAY:1, PLAY:3 of PLAY:5. Dit is het moment om met Sonos te beginnen of om je Sonos systeem uit te breiden.

Geniet onbeperkt van muziek

Ontdek een wereld aan muziek met All Access. Luister naar nummers, albums of artiesten waar en wanneer u maar wilt. Het is nu makkelijker dan ooit om nieuwe favorieten te ontdekken en van klassiekers te genieten. Browse door miljoenen nummers op genre, inclusief hitlijsten, nieuwe releases, de keuze van de redactie en aanbevelingen op basis van uw muzieksmaak. Voeg elk gewenst album met een tik of klik toe aan uw bibliotheek en luister online of offline naar uw muziek.

Radio waarbij je nummers kunt overslaan

Maak zelf een nieuw radiostation op basis van een artiest, album of nummer. Bekijk de lijst met liedjes van uw station, sla nummers over die u niet leuk vindt, verander de volgorde waarin de nummers worden afgespeeld, en maak radiostations aan op basis van net ontdekte nummers. Voeg deze nieuwe nummers toe aan een afspeellijst, markeer ze als ‘leuk’ of deel ze met vrienden. U kunt zelfs luisteren naar radiostations die het beste combineren van uw muziekbibliotheek en de onze.


music streamen google

Importeer eenvoudig uw muziekverzameling

Zet gratis tot wel 20.000 nummers van uw computer over naar Google Play met Music Manager. Dit is een eenvoudige desktop-app die uw iTunes®-bibliotheek of muziekmappen op uw computer scant en overeenkomsten zoekt tussen uw muziekverzameling en de muziek op Google Play. De gevonden overeenkomsten worden onmiddellijk toegevoegd aan uw muziekbibliotheek. Als u muziek heeft die niet beschikbaar is op Google Play, uploadt Music Manager die ook. Zodra u uw verzameling heeft toegevoegd, kunt u deze onmiddellijk beluisteren via mobiel en het web.

Geniet van muziek zonder synchroniseren

Google Play werkt uw muziekbibliotheek automatisch bij op alle apparaten. Wanneer u een nieuw album koopt op uw telefoon, kunt u er meteen naar luisteren op uw tablet. Wanneer u een nummer uploadt vanaf uw computer, is het beschikbaar op uw telefoon. Of u nu nieuwe muziek ontdekt op Google Play of deze toevoegt vanuit uw bestaande bibliotheek, uw muziek is beschikbaar op al uw apparaten. U hoeft nooit meer een kabeltje te gebruiken om muziek over te zetten.

music op alle platformen

Luister online en offline

Wanneer u nieuwe muziek toevoegt aan uw muziekbibliotheek op Google Play, kunt u deze onmiddellijk beluisteren op Android en via het web. En als u een tijdje offline bent, bijvoorbeeld tijdens een lange vlucht of een metrorit, kunt u muziek opslaan op uw apparaat met de Google Play Music-app.

Deel uw favoriete muziek

Houd leuke muziek niet alleen voor uzelf: als u een nummer of album op Google Play koopt, kunt u dit delen en kunnen uw vrienden het nummer één keer gratis afspelen op Google+. Zij kunnen ook hun aankopen met u delen. Bent u de naam vergeten van dat nummer dat iemand vorige week met u had gedeeld? Geen probleem: u kunt alle met u gedeelde muziek terugvinden in de automatisch bijgehouden afspeellijst ‘Gedeeld met mij’.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page