top of page
  • tim9043

Thermosmart, de slimme WiFi thermostaat


Thermosmart is de meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve wifi thermostaat op de markt. Met je laptop, tablet of via de app op je telefoon kun je de thermostaat bedienen en bespaar je al snel 20% op je gasverbruik. Help jij ons de markt te veroveren?Onverwachts uit eten, eerder thuis of een weekendje weg? Niemand is thuis maar de cv-ketel brandt. De thermostaat is immers voorgeprogrammeerd. Herkenbaar? Je bent niet de enige, dit overkomt 75% van de mensen. Zonde van de energie, het geld en het milieu!

Daar is nu een goede oplossing voor: met de Thermosmart pas je de programmering van je thermostaat eenvoudig en snel aan via je App, waar ook ter wereld. Dus onderweg op de fiets of in de trein zet je de temperatuur alvast wat hoger of juist lager.
Thermosmart


Intuïtief en leuk Voor het programmeren van je thermostaat hebben we een handige online agenda gemaakt. Daarin kan je niet alleen je standaard programma eenvoudig invoeren maar ook je vakanties en andere uitzonderingen. Zij denken dat de Thermosmart de meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve thermostaat op de markt is. Hierdoor wordt bewust verwarmen en geld besparen simpel en leuk. Je bespaart al snel 20% op je gasverbruik (bij een gemiddeld huishouden) en 350 kg CO2 per jaar. De terugverdientijd ligt daardoor rond de 2 tot 3 jaar. Dit vertellen ze ons.

Wil je zien hoe je de agenda programmeert of hoe de App werkt? Kijk dan bij de Updates van dit project of huns Youtube kanaal!

Dit project heeft alle nodige steun nodig via het Crowdfunding platform van www.oneplanetcrowd.nl .

Meer informatie nodig? Bezoek de website van Thermosmart via http://www.thermosmart.nl/

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page