top of page
  • tim9043

Stievie lokte 70.000 kandidaat-testers

Het nieuwe mobiele tv-platform Stievie, dat recent werd voorgesteld door de drie grote Vlaamse tv-omroepen, heeft maar liefst 70.000 aanvragen gekregen van Vlamingen die de dienst wilden uittesten.

De initiatiefnemers hadden op voorhand gezegd dat 10.000 testers de dienst enkele maanden gratis zouden mogen uitproberen. De andere 60.000 kandidaten kregen vandaag een mail met de boodschap dat ze de ‘selectie’ niet overleefd hebben.

De 10.000 gelukkigen krijgen wel wat huiswerk mee: ze moeten de komende weken ook een vijfdelige enquête invullen over hun ervaringen met de mobiele app. Om de motivatie wat aan te scherpen, wordt er een iPad verloot onder de gebruikers die netjes hun huiswerk maken.

Stievie lokte 70.000 kandidaat-testers

Stievie lokte 70.000 kandidaat-testers


Dat de Vlaamse omroepen niets te vroeg komen met hun mobiele platform, mag trouwens blijken uit cijfers die de BBC heeft bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat  het aantal aangevraagde programma’s op tablets – via de iPlayer-applicatie van de BBC – in december en januari is verdubbeld tegenover de maanden ervoor.

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page