top of page
  • tim9043

Sonos stopt met de ondersteuning van oudere iOS apparaten

Andrew Schulert, Vice President Quality Sonos liet gisteren via mail weten dat ze de ondersteuning voor de Sonos Controller voor oudere iOS4- en iOS5-apparaten, waaronder de eerste generatie iPad, gaan stopzetten. Hij weet ons te vertellen dat ze onze investering in Sonos serieus nemen en beloven dat onze muziekbeleving in huis alleen maar beter wordt.

ios sonos

Om te kunnen blijven innoveren, moeten ze soms keuzes maken, vertelt hij. In dit geval met impact op oudere iOS4 en iOS5 apparaten. Beschik jij over een apparaat met dit besturingssysteem? Dan staat hieronder hoe je met hun in contact kunt komen en op welke andere manieren je Sonos gewoon kunt blijven bedienen.

Wat kun je verwachten? In de komende maanden, komt er een software-update voor alle Sonos-gebruikers, met nieuwe functies voor je SONOS systeem. iOS4- en iOS5-apparaten, waaronder de eerste generatie iPad, iPhone 3G en de tweede en derde generatie iPod touch zullen vanaf dat moment niet langer werken als Sonos-controllers.

Wat betekent dit voor jou? Wanneer je de update start, als een of meerdere apparaten hierom vragen, maken je luidsprekers geen verbinding meer met je controller. Deze update is onomkeerbaar.

Andere manieren om Sonos te bedienen: De Sonos-app is beschikbaar voor een groot aantal apparaten waar je mogelijk toegang tot hebt. Ga naar de pagina Sonos Support page voor het downloaden van de app, of update een van de onderstaande geschikte apparaten:

  1. iPhone, iPod touch en iPad met iOS-versie 6 of hoger

  2. Android-telefoons en -tablets met Android-versie 2.1 of hoger

  3. Desktop Controller: Mac met OS X 10.6.8 of hoger, pc met Windows® XP SP3 of hoger, Windows Vista™, Windows 7, Windows 8

Als je vragen of opmerkingen hebt, of hulp nodig hebt met het updaten van een apparaat, neem dan contact op met ons op. Wij zullen je onmiddellijk helpen.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page