top of page
  • tim9043

Sonos multiroom-muzieksysteem in Zoutleeuw

Multiroom muziek in Zoutleeuw.

In Zoutleeuw plaatste we vlak voor Kerstmis (2013!) nog als verrassing voor de partner van onze klant een Sonos multiroom-muzieksysteem. De partner had de andere partner (wauw, dat klinkt raar) niet op de hoogte gebracht van deze verrassing en wou alles nog pico bello klaar hebben vooraleer de partner toekwam. Zo gezegd zo gedaan, in deze elektriciteitskast hebben we alle bijhorende netwerk apparatuur weggestopt. Hier hebben we een muziek harde schijf geplaatst, waardoor dat de klant ongeveer 250.000 muziek liedjes kan opslagen en draadloos kan rondsturen in zijn woning. Eveneens een Sonos Zonebridge is verstopt in deze kast.

Op het bureau plaatsen we een zwarte Sonos Play:3 draagbare hifi speler. In de keuken plaatsen we een witte Sonos Play:3 draadloze luidspreker en in de woonkamer hebben we de bestaande Kenwood versterker (die was al 25 jaar oud!) gebruikt voor het aansluiten van een Sonos Connect. Hierdoor kon de klant op zijn bestaande luidspreker ook genieten van streaming muziek, radio, spotify, deezer en zijn eigen opgeslagen muziek.

Het gehele systeem kan natuurlijk bediend worden met een Android of iOS tablet of Smartphone. Toen we toch aan het installeren waren, hebben we ook de bestaande Belgacom router ge-upgrade, en een nieuwere variant van deze router geplaatst. Nu kan deze klant ook helemaal achteraan in de tuin surfen op zijn tablet. Dat lukte daarvoor niet! Weer een tevreden klant. Weer een prachtige Smart Living oplossing. Klein maar fijn. Sonos multiroom-muzieksysteem

Hopelijk mogen we later dit jaar deze prachtige installatie uitbreiden. De klant had dan ook interesse in een surround versterker met bijhorende kleine compacte luidsprekers. Hier gaan we toch alvast kiezen voor een Marantz versterker met Bowers & Wilkins M1 luidsprekers. Een klassieker en topper tegelijkertijd. Zelf zijn we tot over onze verliefd op het geluid van de Bowers & Wilkins M1 luidsprekers. Klein compact, krachtig. Net zoals onze techniekers.

kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page