top of page
  • tim9043

Sonos geeft Offermans Beeld & Geluid Meerssen prestigieuze award

Frank Offermans, eigenaar van Offermans Beeld & Geluid in Meerssen, heeft van Sonos Europa een prestigieuze award gekregen.

De tinnen langspeelplaat werd op 23 juni overhandigd door Jurrien van Klingeren (op de foto rechts), onderstrepend dat de winkel van Frank Offermans reeds 10 jaar dealer en installateur van Sonos is. In heel Nederland hebben slechts 12 dealers deze award gekregen, Offermans als enige in Limburg.

offermans meerssen

“In de beginjaren van Sonos zijn het dealers als Offermans die keihard hebben meegewerkt aan het merk en bedrijf Sonos,” vertelt Van Klingeren. “Sonos was in 2007 een klein bedrijf, onbekend maar erg vernieuwend. Als een klant eenmaal een Sonos product in huis heeft, breidt hij daarna vaak uit. Offermans speelt het al jaren klaar om weer een grote groep nieuwe Sonos gebruikers aan onze community toe te voegen. Dat verdient deze schitterende award.”

“Onze vakkennis op het gebied van audio en WiFi vormen voor onze Sonosklanten een perfecte combinatie om een woning te voorzien van een moderne geluidsinstallatie,” zegt Frank Offermans. “Naast de installaties bij particulieren, gebruiken we Sonos al geruime tijd bij bedrijven en instellingen. Ook daar kunnen ze dus gebruikmaken van betrouwbare en betaalbare audio-oplossingen.”

origineel artikel : http://limburgzaken.nl/ndz-main-updates/669/sonos-geeft-offermans-beeld-geluid-meerssen-prestigieuze-award

Meer weten over Sonos? Klik hier!

Dit artikel is meer dan 4 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page