top of page
  • tim9043

Sonos , Control4 en Belgacom TV te Tienen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Hifi muziek in Tienen met Sonos en Control4

Deze klant te Tienen , kan vanaf heden zijn volledige muziek installatie, tv toestel, Sonos systeem én Belgacom decoder bedienen via zijn iPad. Er is geen behoefte meer aan 5 verschillende afstandsbedieningen op tafel. Er werden Bowers & Wilkins MM1 luidsprekers geplaatst gecombineerd met de bijhorende Bowers & Wilkins bassmodule. Lekker kwaliteitsvol.

Hoe werkt het ?

Dankzij deze installatie is het mogelijk al de toestellen te bedienen via de door ons geinstalleerde applicatie op de iPad. Voor bijvoorbeeld Belgacom TV te kijken moet men enkele op de knop “Control4” duwen op de iPad , daarna tv kijken aanduiden en de zender selecteren. Nadat deze handeling is uitgevoerd, schakelt de Control4 module automatisch alle door ons geprogrammeerde apparaten mee aan. Zo gaat om beurt eerst het televisie toestel aan, daarna schakelt de versterker zich automatisch in en gaat naar het voor ingestelde volume niveau en daarna switch de Belgacom decoder aan.

Verdekt opstellen ?

Door deze installatie wordt het mogelijk alle toestellen verdekt op te stellen. Het zou mogelijk zijn in deze specifieke installatie alle toestel in een tv meubel te verstoppen. De apparaten hoeven niet in het gezichtsveld van de afstandsbediening te staan, dit komt omdat we het infrarood signaal omzetten naar het bestaand wifi signaal wat reeds aanwezig was in de woning.

Sonos ?

Sonos is een modulair draadloos muzieksysteem. Dit systeem stelt je in staat om op verschillende plekken in huis naar verschillende muziek te luisteren. Luister bijvoorbeeld naar klassieke muziek in de badkamer, jazz in de woonkamer, een opname van natuurgeluiden in de werkkamer en je favoriete internetradiozender in de keuken. Met één controller bepaal jij naar welke muziek je luistert in welke kamer en welk volume je in iedere kamer hanteert. Maar je hoeft Sonos natuurlijk niet te gebruiken om naar muziek te luisteren. Dit systeem geeft je tevens toegang tot maar liefst 100.000 internetradiozenders. Daarnaast is het mogelijk om overal in huis het geluid van je tv af te spelen. Hierdoor mis je zo weinig mogelijk van je favoriete tv-serie of die spannende film als je even naar de keuken of de de badkamer loopt. SONOS biedt je een gebruiksvriendelijk, draadloos HiFi-systeem dat muziek streamt naar elke kamer in huis. De SONOS-productlijn bestaat uit verschillende spelers, versterkers, een bridge en meer. Sluit een van je spelers aan op je router en verbind je SONOS-apparatuur daarna draadloos met een druk op de knop. Staat je SONOS-speler niet in de buurt van je router? Gebruik dan de SONOS ZoneBridge en sluit deze aan op de router. Hiermee creeer je een uniek draadloos netwerk waarmee je alle overige SONOS-spelers verbindt.

kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page