top of page
  • tim9043

Savant introduceert revolutionaire universele afstandsbediening

Bredere integratiemogelijkheden met ultiem gebruiksgemak

Savant, dé domotica en home automation specialist brengt nog voor de zomer van 2016 een nieuwe, innovatieve afstandsbediening op de markt. Eén die voor iedere consument met verschillende entertainmentapparaten uitstekend geschikt is, en het leven thuis nog gemakkelijker maakt. Meer dan 380.000 producten kunnen met deze afstandsbediening worden bediend. Wisselen tussen kanalen en apparaten is een fluitje van een cent. Uniek aan de Savant Remote is de draadloze bediening via infrarood, Bluetooth of Wi-Fi en… een volledige Sonos-integratie.

savant afstandsbediening

Jarenlange ervaring om het leven thuis makkelijker en persoonlijker te maken heeft bijgedragen aan de totstandkoming van de Savant Remote. Doel was om dit product zo gebruiksvriendelijk, maar ook zo duurzaam mogelijk te maken, dat zowel het gebruik als de werking geen enkele frustratie oplevert. Dat bereikt Savant met de extra mogelijkheden om de apparaten, naast infrarood, ook via Bluetooth en Wi-Fi te bedienen. Installatie is eenvoudig, via de Savant App wordt stap-voor-stap de verschillende apparaten gezocht en aangemeld op uw Savant systeem. Een unieke feature van de Savant Remote is de volledige integratie met Sonos. De consument kan zijn cover-art en afspeellijsten volledig integreren in de Savant Remote. De installatie app van Savant herkent Sonos op het netwerk en haalt alle bijbehorende informatie op. Installatie is op deze manier ontzettend eenvoudig.

Naast het schitterende design, waardoor de afstandsbediening lekker in de hand ligt, zijn voice commands, het hoge resolutie touch screen en de mogelijkheid om profielen echt te personaliseren, unieke elementen. Er zijn nog maar weinig knoppen nodig, want wisselen tussen apparaten of kanalen gaat snel en gemakkelijk door middel van een spraakopdracht of een swipe over het touch screen.


De Savant Remote is onderdeel van de nieuwe Savant-lijn, die naast de luxere Savant PRO™-lijn loopt. Savant is nu voor iedereen binnen handbereik. De installatie app helpt gebruikers om snel verbinding te maken met alle apparaten, zonder dat deze specifieke model types of –nummers moet weten. Volgens Savant’s CEO William Lynch is dit verreweg de gemakkelijkste universele afstandsbediening op de markt om in te stellen. Naast de afstandsbediening en de app, maken de Host en Blaster onderdeel uit van het totaalpakket. Deze zijn overigens ook draadloos en dus in iedere ruimte en uit het zicht te plaatsen. Naar verwachting zal de consumentenprijs van het totaalpakket rond € 650 liggen.

Over Savant

Savant is één van de marktleiders in home control en automation en één van de snelst groeiende Smart Home bedrijven. Met krachtige technologie die de vier pijlers van automatisering (verlichting, klimaat, entertainment en beveiliging) bij elkaar brengt in één enkele, eenvoudig te gebruiken app, aangeboden via zowel iOS als Android. Savant maakt het mogelijk voor huiseigenaren om hun hele huis te bedienen met één aanraking en levert daarmee de beste ervaring van Home Automation.

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page