top of page
  • tim9043

Qnap rust nieuwe rack-mounted nas-systemen uit met Marvell-cpu’s

Qnap heeft twee rack-mounted nas-systemen in zijn Turbo NAS-lijn aangekondigd. De TS-421U en TS-420U zijn voorzien van Marvell-cpu’s en beschikken beide over vier drivebays. Ook zijn usb 3.0- en esata-aansluitingen aanwezig.

De TS-421U heeft van Qnap een Marvell 6282-processor gekregen. Deze cpu heeft een kloksnelheid van 2GHz. De TS-420U heeft dezelfde processor maar is in dit model geklokt op 1,6GHz. Het ddr3-werkgeheugen van beide modellen bedraagt 1GB. Verder zijn de twee rack-mounted netwerkopslagsystemen voorzien van twee gigabit-ethernetaansluitingen, twee usb 3.0-ingangen en twee esata-aansluitingen.

Qnap stelt dat de twee nas-systemen, die elk vier drivebays hebben, vooral interessant zijn voor werkgroepen en kleine bedrijven. Zo beschikken de Turbo NAS-systemen over iscsi-ondersteuning en real-time remote replication naar cloudopslagdiensten als Amazon S3, ElephantDrive en Symform. Verder levert de fabrikant Qnap Netbak Replicator mee voor lokale backups op Windows- en Mac-systemen. De TS-421U en TS-420U zijn volgens Qnap per direct verkrijgbaar. Adviesprijzen zijn nog niet bekend gemaakt

BRON : Tweakers

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page