top of page
  • tim9043

Proficiat aan Casa Grande bvba met hun Crestron Integratie Award


TIELT – Het gekende Vlaemynck Business Center won op de Crestron EMEA Commercial Integratie Awards twee awards: die voor licht -en energie verbruik en controle en automatisering van het gebruik van de vergaderzalen.

casa grande bvba

Elk jaar reikt Crestron, één van de referenties op het vlak van automatisering -en controle systemen en energie -en lichtbeheersystemen, de Crestron Commercial Integratie Awards uit. Die awards belonen de beste toepassing van de Crestron technologie op acht verschillende domeinen. Casa Grande bvba zorgde ervoor dat het VBC Center in de prijzen viel voor de controle en automatisering van het gebruik van de  vergaderzalen en van het licht- en energieverbruik.

De jury oordeelde dat Casa Grande voor haar werk in het Vlaemynck Business Center zowel de award voor het beste licht- en energiemanagement verdiende als die voor de beste oplossing voor het beheer van de vergaderruimtes. Volgens de jury was dit een perfect voorbeeld van  het intelligente gebruik van technologie, programma’s, energiemanagement en zaalcontrole.  Dus proficiat aan Casa Grande met hun uitzonderlijke prestatie en dat ze nog veel awards in huis mogen halen. Chapeau !

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page