top of page
  • tim9043

Panasonic Nubo 4G draadloze camera

Met de meeste draadloze netwerk camera’s zijn slechte verbindingen de meest frequente oorzaak van problemen die de meeste onder ons ervaren met dit type bewakingssystemen. Panasonic stelt daarom hun allernieuwste draadloze camera voor, de Nubo. Deze camera beloofd al deze problemen op te lossen vanwege de ingebouwde 4G mobiele verbinding in plaats van Wi-Fi.

panasonic nubo eigenschappen

De Panasonic Nubo home security camera is onder andere weer bestendigd en geschikt voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Het toestel heeft een motion sensor, twee-weg communicatie en kan alerts (naar iOS en Android apparaten) sturen wanneer een activiteit wordt gedetecteerd.

“Onze visie is om een product te ontwerpen en te leveren waarmee gebruikers de vrijheid en flexibiliteit zelf kunnen kiezen, door zelf te bepalen waar ze bijvoorbeeld de camera willen plaatsen. Met de introductie van Panasonic hun nieuwste camera, de Nubo, zijn we daar in geslaagd” zegt Tijmen Vos, CTO van Panasonic Cameramanager en Product Evangelist van Panasonic Nubo.

Een ander voordeel van de Panasonic Nubo is dat hij kan werken met een optioneel externe batterij pack. Dit batterij pack gecombineerd met de 4G verbinding zorgt er onmiddellijk voor dat je de camera zelfs mee op vakantie kunt nemen om, ik bedenk maar wat, de kluis van je hotelkamer te bewaken. De Nubo camera slaat de opnamen op een micro sd kaart op en upload deze automatisch naar de Panasonic cloud. Hierdoor wordt het mogelijk om op elke smartphone en tablet je camera beelden op te vragen.

Wanneer beschikbaar

Op dit moment hebben we geen idee over de prijs en hoe de 4G verbinding zal betaald moeten worden. We houden jullie verder op de hoogte!

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

댓글


bottom of page