top of page
  • tim9043

Of we nog iets leuk gepland hebben in het najaar 2016? Uiteraard – Night Shift Hasselt –

NIGHT SHIFT 2016 BRINGS TOGETHER CREATIVE ENTREPRENEURS

Night Shift 2016 verzamelt creatieve ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj op elke editie zorgt voor de perfecte vibes van de avond.Startende ondernemers én gevestigde waarden komen er samen om op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten.

Voor het vierde jaar op rij scheert het Night Shift-collectief hoge toppen in verschillende Belgische steden, en de evenementen hebben ondertussen een stevige reputatie opgebouwd. Nog meer weten over Night Shift? Bezoek dan hun website op www.night-shift.be

night shift hasselt

THE NIGHT SHIFT CONFERENCES?

De ‘Night Shift Conferences’ is een initiatief waar nationale en internationale sprekers hun ideeën kunnen uitwisselen.. Elke Night Shift Conference wordt een niet-te-missen samenkomst voor ondernemers, die plaatsvindt vlak voor de bijhorende avondevents in Gent, Antwerpen, Kortrijk en Hasselt. Night Shift biedt interessante thema’s, debatten en gastsprekers, geselecteerd door Start it @kbc.

night shift hasselt

De Conference is gratis en biedt ook gratis toegang tot de beurs.

TOGETHERNESS • CONNECTIVITY • ENTREPRENEURSHIP

Locatie?

night shift hasselt

Toegangskaarten?

Toegangskaarten zijn op uitnodiging! Stuur ons een email met een leuke reden waarom jij wilt langskomen op Night Shift en misschien bezorgen wij je dan wel een toegangsticket voor dit exclusief en uniek event! Klik hier om ons te contacteren!

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page