top of page
  • tim9043

Netflix Belgie – Ze komen er deze keer echt aan !

’s werelds grootste internet televisie netwerk, Netflix Belgie, voorziet uitbreiding van hun dienst in Europa. Zo ga je op elk apparaat aan een vast laag maandelijks bedrag al je favoriete series kunnen streamen.

Netflix Belgie

Los Gatos, Californië, 21 mei 2014 – Netflix , Inc ( NASDAQ : NFLX ) , is van plan om fors uit te breiden in Europa later dit jaar , door het aanbieden van een breed scala aan entertainment voor een lage maandelijkse prijs in Duitsland , Oostenrijk , Zwitserland , Frankrijk , België en Luxemburg .

Breedband gebruikers in deze landen kunnen zich binnenkort abonneren op Netflix en direct kijken naar een selectie van Hollywood , lokale en wereldwijde tv-series en films, waaronder veelgeprezen Netflix “original” serie , waar en wanneer ze willen op tv’s , tablets , telefoons, game consoles en computers .

Sinds de lancering van haar streaming-dienst in 2007 , heeft Netflix de leiding over on-demand televisie. Gebruikers kunnen series en films bekijken , pauzeren en verder kijken op verschillende apparaten , zonder reclame of andere verplichtingen. Met behulp van het unieke Netflix parameter systeem , krijgt elke gebruiker een gepersonaliseerde lijst van titels om te genieten van Netflix .

Netflix is ’s werelds grootste internet tv netwerk met meer dan 48 miljoen leden in meer dan 40 landen die meer dan een miljard uur aan tv -shows en films per maand uitzenden. De aanhoudende Europese expansie volgt op de lancering van Netflix in het Verenigd Koninkrijk en Ierland , Denemarken , Finland , Noorwegen , Zweden ( 2012 ) en Nederland ( 2013 ) .

Mensen die geïnteresseerd zijn in lid te worden van Netflix leden in Frankrijk , Duitsland , Oostenrijk , Zwitserland , België en Luxemburg kunnen naar www.netflix.com surfen en aanmelden voor een e – mail nieuwsbrief en Netflix brengt je dan op de hoogte wanneer ze beschikbaar zijn.

Verdere details, inclusief prijsstelling , programmering en ondersteunde apparaten zal beschikbaar zijn op een later tijdstip .

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page