top of page
  • tim9043

Nest werkt eindelijk met domotica van Crestron, Control4, RTI en URC samen

nest-home

Vandaag , op de CEDIA 2014 EXPO maakte Nest de dag goed van veel consumenten en integrators: Nest werkt vanaf vandaag samen met de grote spelers in de domotica markt zoals, Control4 , Crestron , Remote Technologies Incorporated ( RTI ) en het universele afstandsbediening merk URC . Het zijn de betere en intelligentere domotica systemen die, tot nu toe, officieel ondersteuning zullen krijgen voor de populaire Nest Learning Thermostat .

Met deze zet, kan de consument met een domotica systeem van de eerder genoemde merken nu ook een slanke Nest thermostaat aan de muren hangen. Eindelijk zijn we verlost van die afschuwelijke thermostaten met veel te grote displays en knoppen!

Deze integratie vloeit verder uit het recent aangekondigde “Works with Nest ” programma. Dit programma zorgt ervoor dat ontwikkelaars diverse interfaces kunnen opbouwen. Samen met deze integratie, kan ook bijvoorbeeld de draadloze web-based camera Dropcam (pas opgekocht door Google’s Nest) verbonden worden met bijvoorbeeld een Control4 systeem.

“We lanceerden “Works with nest” met het idee dat we vanaf nu kunnen gaan digitaal praten met andere apparaten van merken zoals Whirlpool, Jawbone en LIFX. Hierdoor kunnen we tenminste een nuttig automatisatie systeem opzetten. Je gaat statistieken kunnen opvragen over je energieverbruik en nog meer data” verteld Matt Rogers, oprichter en vice-president van engineering bij Nest. “Vandaag zijn we verheugd om Nest op de domotica markt te kunnen brengen . Professionele installateurs zijn een belangrijke partner voor Nest en we zijn loyaal aan deze personen omdat zij vertrouwd zijn met de opzet, installatie en onderhoud van domotica systemen.

“Sinds we in 2011 gelanceerd, is er aanhoudende vraag vanuit de community van ontwikkelaars om een API te creëren “, aldus Matt Rogers, vorig jaar op de CEDIA EXPO . “Hoewel we altijd al wilden een Nest Developer Program creëren, was onze eerste prioriteit om een geweldig product te ontwikkelen. Hier zijn we in geslaagd en daarmee dat we met deze API de deuren willen opzetten naar nieuwe ontwikkelingen.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page