top of page
  • tim9043

Multiroom Audio te Lummen

Muziek in meerdere kamers te Lummen, dankzij een multiroom installatie.

In deze prachtige multiroom audio installatie hebben we ervoor gezorgd dat in de woonkamer de kwaliteitsvolle Dali Fazon luidsprekers aangesloten werden op een Sonos Connect:AMP. De keuken werd voorzien van een Sonos Play:5 waardoor er tijdens het koken naar muziek kon geluisterd worden die opgeslagen staat op de netwerk harde schijf. Diezelfde netwerk harde schijf werd gekoppeld aan de computers met iTunes en verbonden met de iPads.

De klant kan muziek aankopen via iTunes en door een “synchronisatie opdracht” wordt de data (de muziek dus) die opgeslagen staat op de computer (en dus ook in iTunes) geplaatst op de netwerk harde schijf. Hierdoor kan het Sonos muziek systeem steeds continu muziek afspelen (zelfs als de computer uitstaat!) over de gehele woning.

kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page