top of page
  • tim9043

Mooie draadloze HiFi met Bowers & Wilkins CM8 en Sonos

Deze diashow vereist JavaScript.

In deze prachtige woning te Heusden-Zolder (Limburg) hebben we een Sony high-end versterker (deze was al in het bezit van onze klant) aangesloten op een paar Bowers & Wilkins CM8 luidsprekers. Deze klant twijfelde sterk tussen de CM5 en CM8 reeks van Bowers & Wilkins en heeft na een proefopstelling (hij mocht de speakers geruime tijd testen) van onze firma (Smart Living) gekozen voor de Bowers & Wilkins CM8 luidspreker set. Wij kunnen deze keuze alleen maar ondersteunen. Deze luidsprekers geven een warme, diepe hifi klink waar menig audio-purist jaloers op is.

sony versterker

Op deze versterker hebben we een Sonos Connect aangesloten die op zijn beurt de muziek afspeelt die op de 26″ iMac staat. De versterker is alsook verbonden met niet alleen de luidsprekers in de woonkamer, maar ook naar de luidsprekers in de eetruimte en de keuken. Ik citeer de klant “nu kunnen we eindelijk terug prachtige muziek luisteren in de ochtend.” We hebben er ook voor gezorgd dat de klant zijn deurtje terug kon sluiten van de audio-video kast, waardoor het gehele interieur terug esthetisch verantwoord was!

multiroom

Dankzij het aansluiten van een Sonos Connect op een bestaande versterker is de “oudere” versterker nu plots een complete digitale receiver geworden. Streaming diensten zoals Spotify, Deezer en Soundcloud kunnen nu opgevraagd worden op deze versterker. Alles kan uiteraard bediend worden vanop de verschillende tablets -en smartphones en daarboven op kan de iMac ook als remote gebruikt worden. Deze iMac dient eveneens als muziekbron voor het multiroom muziek systeem. De klant kan zijn gehele iTunes bibliotheek delen op de digitale receiver die is aangesloten op de versterker. Hierdoor kan hij terug naar zijn favoriete muziekcd’s luisteren die hij al enige tijd gedigitaliseerd heeft. Wist u dat u op deze manier uw eigen muziek bibliotheek terug opnieuw kan herontdekt worden en dit misschien toch wel de meest gebruikte functie is met al onze klanten? Nu wel.

kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page