top of page
  • tim9043

Mixcloud nu beschikbaar voor Sonos-gebruikers

Sonos breidt de keuzemogelijkheden voor hun muziekdiensten nog verder uit. Dit doen ze met de introductie van de Deezer Elite, TIDAL, 22tracks en Saavn. Sinds 2005 heeft Sonos al zestig verschillende wereldwijde muziekstreamingsdiensten toegevoegd aan zijn draadloze hifi-systeem. Dankzij de vijf nieuwste heb nu je nog meer keus in waar je in elke kamer in huis naar luistert.

sonos mixcloud

Een hoop nieuwe diensten dus, maar hoe bepaal je nu welke je als eerst probeert?

Ben je op zoek naar een muziekstream in de hoogste kwaliteit om zelfs te genieten van de kleinste details, kies dan voor Deezer Elite of TIDAL. Beide bieden ze muziekstreams in cd-kwaliteit, zodat echt elk detail hoorbaar wordt. Van het vervagende geluid na het slaan van twee bekkens tot de galm van een trillende gitaarsnaar. Lui en dus geen zin om een playlist te maken? Of wil je dat een professional dit voor je doet, dan moet je de 22track hebben. Bij 22tracks vind je playlists samengesteld door lokale dj’s uit Amsterdam, Brussel, Londen en Parijs. En Mixcloud biedt een nieuwe kijk op radio met een enorme collectie radioprogramma’s, podcasts en dj-mixen.

Kent muziek voor jou geen grenzen dan beveelt Sonos de Indiase Bollywood-songs van Saavn aan. Van de nieuwste track tot die lastig vindbare classic: miljoenen tracks staan klaar voor streamen door je hele huis.

origineel artikel door : Claire de Boer

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page