top of page
  • tim9043

Legrand vervoegt de KNX-familie

Met het toetreden tot de KNX-familie wil Legrand zich sterker profileren als multi specialist. Naast alle bestaande oplossingen in kabelmanagement, data en power biedt het nu ook producten aan voor gebouwautomatisering. Het KNX-protocol is de standaard als het aankomt op het automatiseren van gebouwen in de tertiaire sector. Wereldwijd ontwikkelen ongeveer 400 fabrikanten producten voor KNX, waaronder nu dus ook Legrand.

Sterk assortiment Vanuit zijn sterke positie in schakelmateriaal biedt Legrand KNX-bedieningen aan in verschillende afwerkingen, waaronder Mosaïc, Livinglight en Axolute. Op deze manier kunnen KNX onderdelen perfect esthetisch geïntegreerd worden met andere functies zoals stopcontacten, data-aansluitingen,…

Uiteraard omvat het aanbod ook een aantal bewegingsdetectoren, die onmisbaar zijn binnen een tertiair gebouw. Er is gedacht aan alle soorten van montage, waaronder opbouw, inbouw en vals plafond. Via een intuïtieve afstandsbediening kunnen de lichtdrempel en de uitschakeltijd op de detectoren ingesteld worden. De installateur kan op eenvoudige manier instellingen kopiëren van één detector naar de andere, zonder de apparaten te demonteren. Ook voor aanpassingen achteraf betekent dit een belangrijke tijdswinst.

Residentieel Reeds meer dan 10 jaar is het domoticasysteem MyHOME van BTicino de oplossing voor de residentiële markt en dit blijft ook zo. KNX vormt een uitbreiding van het gamma en Legrand Group biedt hiermee een antwoord op een belangrijke vraag in de markt.

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page