top of page
  • tim9043

KNX domotica met Berker schakelaars

Thuis is een plek om even heerlijk te ontspannen. Want om van je huis een echt thuis te maken, maak je het jezelf graag zo makkelijk mogelijk. Een smart home is niet voor niets de nieuwste trend. Dankzij de Berker schakelaars regel je de temperatuur, verlichting en de audio vanaf één centrale plek in je huis. En ook de beveiliging van je woning heb je met deze slimme techniek snel geregeld. Ervaar jij binnenkort zelf het gemak van KNX domotica?

Slim wonen met KNX domotica

Een betere kwaliteit van wonen en leven, dat wil iedereen. En de voortdurende technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat er steeds meer mogelijk is. Domotica is de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Domotica kun je vertalen als ‘huisautomatisering‘, en dat zegt eigenlijk alles al. Met behulp van technische innovaties wordt het wooncomfort verbeterd. Techniek wordt geïntegreerd in woningen waardoor je als gebruiker extra gemak ervaart. Eén druk op de knop van je Berker schakelaar is voldoende om de technische toepassingen in werking te zetten. Op het gebied van huisautomatisering is KNX de wereldwijde standaard. Hierdoor kun je componenten van verschillende fabrikanten op het systeem aansluiten, zodat je ontelbare mogelijkheden hebt.

Ontdek het gemak van de Berker schakelaars

Berker schakelaars maken je leven een stuk aangenamer. Heb je eenmaal zo’n schakelaar in huis geïnstalleerd, dan verbaas je je over de vele mogelijkheden. Zo kun je er bijvoorbeeld het licht mee regelen waardoor je elke sfeer creëert die jij voor ogen hebt. Heb je praktisch licht nodig of heb je ‘s avonds liever een knusse, huiselijke sfeer? De keuze is aan jou. En alle lichtscenario’s kun je eenvoudig opslaan zodat je met één druk op de knop altijd de gewenste sfeer in huis krijgt. Maar met de Berker schakelaar regel je net zo makkelijk de temperatuur en de ventilatie. Zelfs het bedienen van de rolluiken, de audio of het alarmsysteem is geen enkel probleem. Met één enkele schakelaar heb je toegang tot alle kamers van je huis. Want bij KNX domotica staat het gebruiksgemak voorop!


Extra veiligheid dankzij de innovatieve functies

In huis is veiligheid minstens net zo belangrijk als comfort. Daarom is KNX domotica zo ontwikkeld dat het extra veiligheidbiedt. Het beschikt onder andere over bewegingsmelders die uit zichzelf de verlichting inschakelen. Hoor je zelf iets verdachts in huis? Via de paniekknop zijn alle kamers van je woning in één keer verlicht. Maar extra veiligheid hangt natuurlijk niet alleen af van je verlichting. Daarom zijn er veel meer mogelijkheden. Want zodra het weerstation detecteert dat er stormachtig weer op komst is, worden de dakramen en rolluiken automatisch gesloten. Je kunt de KNX domotica zelfs zo instellen dat het fornuis of het strijkijzer vanzelf uitschakelt als je het huis verlaat. Een klein moment van onoplettendheid heeft nu geen grote gevolgen meer.

Domotica installatie door XP Technics

Droom jij al over een aangenamer leven met domotica? Dan heb je natuurlijk wel een domotica installateur nodig die de Berker schakelaars voor je installeert. Deze klus kun je gewoon overlaten XP Technics. Wij zijn echte specialisten op het gebied van KNX domotica, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je Berker schakelaar perfect en van overal werkt. Maar daar houdt onze service nog niet op. Want wensen veranderen. En daar is bij de Berker schakelaars goed over nagedacht. Wil je nieuwe functies laten installeren? Dat is geen probleem. De domotica installateur kan altijd nieuwe functies programmeren zodat je huis precies aan jouw wensen voldoet.

Meer weten over KNX domotica? Klik hier!

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page