top of page
  • tim9043

JUNG Smart-Control 5

De elegante Smart-Control 5 is nieuwste aanwinst van de Smart-Control touchscreen familie. Dankzij zijn slank en compact formaat (frame: 81 x 132 mm, 5.0’ scherm diagonaal) past dit scherm  in een enkelvoudige inbouwdoos. Voorzien van een hoge-resolutie touchdisplay (720×1280) kunnen alle functies eenvoudig en intuïtief bediend worden.

In functionaliteit moet de kleine Smart Control 5 zeker niet onderdoen voor zijn grote broers. Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps voor de visualisatieservers “Jung Visu Pro”, “Smart Visu Server” en “eNet server” wordt de bediening van een gebouwbeheersysteem zeer intuïtief. Bovendien kan via de combinatie met de Siedle Smart Gateways de integratie met de deurcommunicatie gerealiseerd worden. Zo wordt dit scherm naast een centraal bedienpunt voor de KNX of eNet installtie tevens een volwaarde videofoon binnenpost.

Met zijn hoge-resolutie grafisch display doet de JUNG Smart-Control 5 qua design, kleur en beeldscherpte denken aan de nieuwste generatie smartphones. Een geïntegreerde proximity sensor laat het display uit slaaptoestand ontwaken zodra de gebruiker het display wil bedienen. Een helderheidssensor past de helderheid van het beeldscherm automatisch aan de respectievelijke lichtomstandigheden in de kamer aan.

Het Smart-Control bedieningspaneel  van Jung bestaat nu dus uit volgende varianten: 5, 7, 10, 15 en 19 inch.

Visu Pro App Integratie met de JUNG Visu Pro Server KNX installaties voor bijvoorbeeld kantoren, commerciële centra of privaatgebouwen kunnen via de JUNG Visu Pro makkelijk beheerd worden. De duidelijke structuur in de uitgebreide inhoud vormt de basis voor een eenvoudige bediening.

SV-Server App Integratie met de JUNG Smart Visu Server Voor een standaard KNX installatie in een klassieke woning gebeurt de visualisatie via de Smart Visu Server. Hier kan de gebruiker acties uitvoeren en instellingen en klokken aanpassen.

TKM App Integratie via Siedle Smart Gateways Op die manier neemt deze Smart-Control 5 de functie van een videofoon voor de deurcommunicatie over. De overzichtelijke structuur van het scherm maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening mogelijk.

eNET Smart Home App Intergratie met de eNet Server eNet Smart Home is het draadloos Smart Home systeem. Mede door de versleutelde draadloze communicatie is het gebouwenbeheersysteem future-proof.

Dit artikel is meer dan 3 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page