top of page
  • tim9043

Je Bose Acoustimass Bassmodule van plaats wisselen maar de meegeleverde kabel is te kort? Geen probl


verlengen bose kabels


Deze klant in Nederland vond geen enkele Bose verdeler die hem met dit probleem kon verder helpen. Hij was namelijk verhuisd en wou de bijhorende kabel met de Bose acoustimass bassmodule laten verlengen. Maar zoals aangehaald kreeg geen gehoor totdat hij onze diensten gecontacteerd heeft! Wij hebben de kabel op maat gemaakt en deze volledig ingewerkt in de muur. Nu heeft de klant de mogelijkheid zelf te kiezen waar zijn bassmodule staat.

bose 321

Dankzij het Bose Acoustimass module systeem heeft u kleine luidspreker met een waanzinnig geluid. Het acoustimass systeem is zo ontworpen dat deze speaker gebruik maken van natuurlijke reflecties in elke ruimte. In deze specifieke situatie was er een Zigo set top box (vergelijk het met de Telenet decoder in België) aangesloten op een televisie toestel en was een Bose 3-2-1 systeem geconfigureerd als surround sound systeem. Met dit 3-2-1 systeem gebruikt Bose een actieve bassmodule als woofer in deze surround sound opstelling. Dit resulteert natuurlijk in een kamer vullend geluid met warme diepe bassen die de kleine luidspreker tot in de perfectie aanvullen. Een perfect huwelijk, een synergie van de juiste componenten, met de juiste bekabeling op de juiste manier geïnstalleerd. Dit zijn de waarden die onze firma wil meegeven. Wij kunnen probleemloos “oudere” audio-video apparatuur terug nieuw leven in blazen door ze op de correcte manier volledig naar uw wens aan te sluiten.

de toekomst

Wel je zou kunnen een streaming radio installeren op het Bose 3-2-1 systeem. Hierdoor krijg je internet radio op 321 Bose , een functie wat (er volgens ons toch) eigenlijk best ontbreekt op dit prachtige Bose toestel. Ze hebben een ingebouwde dvd, cd, radio en geheugen (waar je, je eigen muziek cd’s kunt op opslagen) maar geen internet radio. Hier maken wij bijvoorbeeld gebruik van een Sonos Connect als digitale bron op het systeem. Zo selecteer je dan bijvoorbeeld een ingang (AUX) en open je de Sonos app op je smartphone of tablet voor de verdere bediening uit te voeren. Meer vragen hier over? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

205 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page