top of page
  • tim9043

In St-Truiden hebben we het geluid van deze flatscreen verbeterd dankzij de Sonos Playbar en install

Samsung flatscreen met Sonos Playbar

Dit prachtig appartement te St-Truiden is vanaf heden compleet #smartliving. Deze klant geniet nu van een Samsung flatscreen smarttv opgehangen tegen een gyproc wand in zijn woonkamer. Het geluid van de televisie hebben we verbeterd door gebruik te maken van een Sonos Playbar. Eveneens hebben we een AppleTV module aangesloten in de kast én daar bovenop kan alles bediend worden zelfs als de apparaten verstopt zijn.

tv ophangen gyproc ?

Dit Samsung 7-serie 40″ toestel sluit perfect aan met de Sonos Playbar installatie. De klant wou zijn bestaande 3-2-1 Bose muziekinstallatie vervangen door een toestel met meerdere mogelijkheden. Zo kan hij vanaf nu diverse internet radio zenders opvragen (mevrouw is fan van amerikaanse jazz muziek) en meneer kan zijn Bruce Springsteen favoriete tracks opvragen via het ingebouwde Spotify streaming systeem. In de kast rechtsonderaan monteerden we ook een Bluray speler van Samsung en installeerden we de digibox van Telenet. Alles kan uiteraard nog steeds bediend worden dankzij de installatie van een infrarood verleng systeem.

infrarood verleng systeem ?

Een infrarood verleng systeem zorgt ervoor dat je al je rand – apparatuur zoals een digibox, belgacom, appletv, bluray -of dvd speler nog steeds kunt bedienen met gesloten deurtjes of kastjes. Zo’n infrarood systeem zet het infrarood signaal van je afstandsbediening om naar digitale ééntjes en nullen en verzend dit signaal over een klein kabeltje wat op zijn beurt weer een kleine zender heeft. Hierdoor simuleer je eigenlijk dat je met je afstandsbediening in je kast zit (kan ik het nog plastischer uitdrukken?) en bedien je op deze wijze al je rand apparatuur zonder functionaliteit te verliezen.

multiroom video en audio

In de keuken installeerden we een draagbare Sonos streaming speler en in de slaapkamer monteerden we de “oude” flatscreen van de klant tegen de muur pal aan het bed. Nu kan de klant zijn favoriete serie nog uitkijken in bed en zo niets missen van wat de televisie te bieden heeft. Perfect #smartliving dus.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page