top of page
  • tim9043

In Herk-de-Stad hebben we deze surround installatie uitgebreid met digitale muziek, streaming, spoti

surround sonos

Waar moeten we beginnen met deze prachtige installatie te beschrijven? Onze collega’s van Ghijsens HIFI te Hasselt (klik op deze link voor de Ghijsens Hifi Sound + Vision Conceptstore te ontdekken) installeerden ruime tijd terug deze machtige, krachtige en prachtige (ja, soms zijn we lyrisch) Marantz surround versterker. De collega’s van het Sony Centrum Hasselt leverde het Sony flatscreen -en wij Smart Living hebben alles naar behoren, aangesloten, geconfigureerd, geprogrammeerd en gekalibreerd. Eveneens hebben wij de gehele woning voorzien van een multiroom muziek systeem.

surround sonos

Zo installeerden wij op het toilet, de kleine krachtpatser van Sonos (de Sonos Play:3) die in staat is warm geluid te produceren uit een kleine omgeving en in de keuken installeerden wij zijn grote broertje, namelijk de Sonos Play:5. In de berging installeerden wij eveneens een netwerk harde schijf, waar de klant vanaf heden al zijn digitale muziek kan op stockeren. Nu kunnen deze klanten op een eenvoudige wijze al hun muziek cd’s digitaliseren (kopieren dus) en rondstreamen in de gehele woning. Zo kan mevrouw haar favoriete liedjes opvragen in de keuken en meneer kan AC/DC concerten beluisteren in de woonkamer.

beugels sonos

Wij installeerden eveens een Sonos muurbeugel voor het Play:3 toestel in het toilet. Hierdoor kan je de Play:3 in een hoek monteren en zo goed mogelijk weg werken zonder al te veel plaats te verliezen. De beugels zijn kantelbaar en in het wit of het zwart te krijgen. Deze beugels kunnen per email of via onze webshop besteld worden. Zelf niet zo handig? Geen probleem! Dan komen wij ze wel monteren voor u . Zelf voor Sonos toestellen die NIET via ons zijn aangekocht.

volgende stap

Ik denk dat een universele afstandsbediening hier wel van pas zou kunnen komen op termijn. Met een universele afstandsbediening is het perfect mogelijk op één knop te drukken en de gehele surround installatie op te starten en onmiddelijk te kunnen genieten van de prachtige sound dat deze Marantz versterker produceert.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page