top of page
  • tim9043

In dit meubel zit een volledig surround systeem weggewerkt samen met alle nodige technologie lekker

aansluiten flatscreen

Deze klant hebben we verder geholpen in dit prachtige appartement te Hasselt. Het bestaande LG flatscreen tv toestel plaatsten we op dit mooie audio meubel (met ingebouwd surround geluid – maar daar later meer over). Al de apparaten zoals de Belgacom decoder en DVD speler monteerden we eveneens in de kast. Wij garanderen (Smart Living) voor een persoonlijke aanpak en wij zorgen ervoor dat alle randapparatuur vlekkeloos aangesloten wordt en daarbovenop correct geconfigureerd wordt.

aansluiten flatscreen

Misschien heeft u zelf hulp nodig met aansluiten van uw pas aangekocht flatscreen? Daar komen wij van pas, wij helpen u met het aansluiten van al uw apparaten en geven een woordje uitleg en gratis bovenop. Door jarenlange ervaring kennen wij de meeste flatscreen en audio-video apparatuur als onze eigen broekzak. Daarom dat diverse meubel winkels ons toevertrouwen met het aansluiten en configureren van alle apparaten op de door hun verkochte meubels.

verdekte opstelling

In deze gesloten kast hebben we de Belgacom decoder en DVD speler verstopt en toch kan de klant nog al zijn apparatuur probleemloos bedienen. Door gebruik te maken van een Xantech infrarood zender en ontvanger lukt dit perfect. Zo’n toestel zet eigenlijk het infrarood signaal om naar “analoog niveau” – wat eigenlijk wilt zeggen, dit zet het signaal van de afstandsbediening om naar een signaal dat op een draad kan verstuurd worden. Voor het dan op zijn beurt weer te vertalen naar een klein “oogje” wat op de toestellen in de kast geplakt worden. Je kan eigenlijk zeggen dat je in de kast je afstandsbediening plaatst en deze vanop afstand gaat bedienen.

belgacom of telenet

Dit lukt evengoed met zowel Belgacom decoders als Telenet decoders. De door ons geplaatste infrarood verlengers zijn uitgetest door ons op verschillende apparaten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw toestellen zonder problemen kunnen functioneren zelfs als ze in de kast zitten. Geef toe, wat is er nu mooier dan technologie die niet zichtbaar is !

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page