top of page
  • tim9043

In Diegem koos Spectral tv meubels Smart Living als integratie en opbouw partner.

Deze diashow vereist JavaScript.

Kijk uit naar de nieuwe SPECTRAL tv meubels. Op deze beurs te Diegem hebben we voor het prachtige Spectral meubel merk een diversiteit aan meubels mogen installeren. Met de tv meubels van het merk Spectral zorgen wij ervoor dat alle techniek onzichtbaar wordt. Geen subwoofers, geen wirwar aan rondslingerende kabels en geen zichtbare luidsprekers. Spectral is dan ook een van Europa’s vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels. Eveneens ontwerpen zij tv kasten die geschikt zijn voor de allerlaatste en nieuwste flatscreen smart tv’s.

tv meubels

Zo installeerden wij op hun beurs een tv meubel hoogglans wit, een lowboard tv, diverse meubel hoogglans wit of zwart. Ook monteerden wij de prachtige Spectral Scala meubels als zwevende tv meubels en als zwevende dressoir. Al de aansluitingen hebben wij ook voor hun voorzien. Zij zijn dan ook helemaal ingespeeld om de nieuwste soundbar zoals deze van Sonos weg te werken in de ontwikkelde soundbar tv meubels zonder kwaliteits- verlies laten op te treden in het meubel. Met Spectral zit je met de perfecte meubel maker. Ze maken tv meubel, wandmeubels, tv wandmeubel, tv meubelen, tv meubel wit, tv meubel hoogglans, tv meubel design, tv kasten, tv kast, tv dressoir, audio meubel, woninginrichting, noem maar op.

Al de apparaten kunnen netjes weggewerkt worden in alle Spectral meubels. Dankzij de infrarood kitjes die Smart Living installeert zorgen wij er namelijk voor dat je al die afschuwelijke rand apparatuur (Belgacom, Telenet, …) kunt wegstoppen in de kast. We voorzien een klein infraroodoogje vooraan op het televisie toestel die op zijn beurt het afstandsbediening signaal overzet via bekabeling en naar de binnenkant van de kast verstuurd. Lekker handig. Lekker Smart Living. Meer weten? Aarzel niet om ons te contacteren voor de functionaliteit van deze meubels te weten te komen. Wij helpen u graag verder en begeleiden u naar de juiste contactpersoon voor deze meubels.

kernwoorden : opbouwen beurs, opbouwen audio video meubels, zwevende meubels, spectral video audio, dressoir, hoogglans kast, audio meubel, video meubel, aansluiten apparatuur in kast, bedienen apparaten met gesloten deur, muziek overal, verborgen luidsprekers, tv meubel

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page