top of page
  • tim9043

IKEA presenteert gekleurde slimme led-lamp met GU10-fitting

IKEA heeft diverse nieuwe led-lampen in zijn assortiment opgenomen. Het gaat onder meer om een gekleurde led-spot met GU10-fitting die toegevoegd is aan de productserie van slimme led-verlichting Trådfri.


Met de TRÅDFRI GU10-lamp kan worden gekozen uit 9 verschillende kleuren en dimmen, zodat het licht kan worden aangepast aan de activiteit.

Maximaal 10 led-lichtbronnen

IKEA TRÅDFRI GU10 RGBIKEA had al GU10-lampen in zijn TRÅDFRI-aanbod, maar die waren alleen dimbaar of daar was alleen de wittint aan te passen.

Met de TRÅDFRI-afstandsbediening kan de gebruiker maximaal 10 led-lichtbronnen sturen die zich allemaal identiek gedragen. Aan, uit, dimmen en wisselen tussen in totaal 9 verschillende kleuren/witte nuances. Wanneer de gebruiker de TRÅDFRI-verbindingshub, die apart wordt verkocht, en de IKEA Home smart-app toevoegt, kan gewisseld worden tussen in totaal 20 kleuren/witte nuances.

Andere nieuwe lampen Verder heeft IKEA onder meer nog 3 bijzonder vormgegeven led-lampen aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om 2 varianten van de Lunnom – E27-led-lampen van buisvormig bruin helder glas en 2 varianten van de ROLLSBO – E27-led-lampen van buisvormig bruinzwart helder glas.

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page