top of page
  • tim9043

Hier installeerden we Sonos buiten speakers dankzij de Bose Freespace weerbestendigde luidsprekers.

Deze diashow vereist JavaScript.

Sonos buiten speakers

In deze prachtige tuin installeerden we Sonos buiten speakers op het bestaande (en door ons geplaatste) multiroom muziek systeem. Bovenop de verschillende kamers die we van muziek voorzien hebben (in de woning) plaatsten we de Bose Freespace luidsprekers in deze prachtige tuin in de beboste omgeving, die nu ook een onderdeel vormen van het Sonos multiroom ecosysteem. Nu kan de klant vlekkeloos omschakelen tussen alle luidsprekers in de woning en de tuin luidsprekers.

Dankzij Sonos kan je naadloos al je digitale muziek, je radio zenders en al je streaming diensten opvragen door de gehele woning. Dankzij de intuïtieve bediening op alle smartphones, tablets en computers (en dit voor zowel, Apple, Android als Microsoft) ben je in no time verkocht voor dit prachtige systeem. Het is natuurlijk dan ook niet voor niets dat Sonos alle prijzen bij elkaar raapt die er te rapen vallen bij multiroom muziek systemen.

Hoe werkt Sonos

Het Sonos principe is eenvoudig, je plaatst een versterker bijvoorbeeld in de garage en je brengt twee luidspreker draden naar de gewenste plaats waar je muziek wenst af te spelen. De bediening verloopt via het draadloos netwerk dus moeten we er zeker voorzorgen dat je op alle plaatsen waar je muziek wenst een perfect werkend draadloos internet hebt opgebouwd. Hier helpt Smart Living u uiteraard ook bij. Dankzij onze meetapparatuur kunnen wij opmeten waar er “dode plaatsen” zijn en kunnen we in deze ruimten de nodige apparatuur voorzien om te zorgen dat er zonder problemen draadloos gesurft kan worden.

Sonos muziek voor buiten

Wist u trouwens dat wij verdeler zijn van het Sonos muziek systeem? Wij zijn al jaren officiële integratie partner van het Sonos muziek systeem. Dit zorgt ervoor dat u bij ons aan de juiste prijzen het Sonos multiroom muziek systeem kan aankopen en perfect kunt laten installeren door ons. Zo zorgen wij er ook voor dat je uw persoonlijke muziek bibliotheek ook kunt delen met het Sonos muziek systeem. Wij houden u ook op de hoogte van Sonos acties zoals er bijvoorbeeld op regelmatige basis streaming diensten gratis mee aangeboden worden bij de aankoop van een Sonos multiroom muziek systeem.

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page