top of page
  • tim9043

Het geluid van deze flatscreen is aanzienlijk verbeterd dankzij een Spectral Brick tv meubel met ing

Deze diashow vereist JavaScript.

Dit tv meubel heeft ingebouwde luidsprekers onderaan in de sokkel

In deze prachtige woning in Herk-de-Stad hebben we een Spectral Brick audio-video meubel geplaatst en aangesloten. Alle techniek is nu weggestopt. Wist u dat in de sokkel onderaan dit meubel een heus surround systeem zit weggestopt. Met de universele afstandsbediening van Spectral kan deze klant alles vlekkeloos bedienen. Met één druk op de knop springt de Telenet Decoder, gaat het surround systeem naar het juiste volume niveau en springt de Samsung flatscreen van zelf op. Niet meer knoeien met loshangende kabels, stekkers en apparaten die je woonkamer bevuilen. Spectral maakt techniek onzichtbaar. Onze favoriete partner.

tv meubel

Je kent het wel, je wilt een tv meubel kopen maar je vreest voor al de nodige bekabeling. Daarmee dat Spectral verdelers, Smart Living als hun favoriete partner aanduiden voor de installatie van de nodige rand apparatuur op de door hun geleverde en geplaatste meubels. (Misschien bent u zelf wel architect en kan u gebruik maken van onze diensten. Denk er alvast eens over na.) In deze specifieke opstelling wou de klant ook nog zijn huidige luidsprekers blijven hergebruiken. Deze design luidsprekers zijn aangesloten op een Bang & Olufsen installatie en generen een prachtige hifi klank. De Samsung Smart tv op zijn beurt laat toe dat de klant ook zijn favoriete content op eenvoudige wijze kan afspelen op het televisie toestel dat we perfect op het tv meubel gemonteerd hebben.

wir war van bekabeling

We hebben ook tegelijkertijd toen we daar waren de rest van de bekabeling in deze woning op orde gezet. De bekabeling met het telefoontoestel en andere apparaten op het bureau hebben we gefatsoeneerd en zo goed mogelijk #smartliving cable management toegepast. Bij de Bose speakers in de andere ruimte hebben we ook de bekabeling gefatsoeneerd zodanig dat deze niet in de weg hangt met het stofzuigen van deze ruimte. Ik moet ook zeggen, een prachtig toestel dat Bose Soundlink muziek systeem. Met één druk op de knop multiroom muziek van Bose in je woning. Prachtig!

Kernwoorden : hoe apple tv aansluiten op televisie, een staand tv meubel installeren, kabels wegwerken in kast, iphone streamen op televisie, beeld verbeteren, aansluitdienst

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page