top of page
  • tim9043

Heb jij de nieuwe Sonos 5.4 update al ingeladen?

De jongens van Sonos hebben weer maar eens een lekkere update gemaakt voor het systeem. Deze brengt een aantal interessante, nieuwe zaken én een geluidsverbetering voor de Play:1. Zoals algemeen geweten luistert Sonos naar de feedback van zijn talrijke gebruikers. Dat kan ook niet anders, want er is een massaal aanbod ondertussen te krijgen met de concurrentie en daar kan je best wel wat klanten aan kwijt spelen. En het moet gezegd zijn : na de grote ‘overhaul’ van de app, is de “user experience” in snel tempo positief het worden. De applicatie is weer bijzonder gebruiksvriendelijk geworden.

Wat is er nieuw Er zijn een paar nieuwigheden in de nieuwe app. Ten eerste is het vanaf nu mogelijk om de vorige en volgende track te zien (eigenlijk wel best gek dat dit nu pas aanwezig is). Dat is naar aanleiding van gebruikers-feedback.

Dan is er een nieuw kanaal binnen Google Play Music: Walking on Sunshine Radio. Schijnt leuk te zijn. De jongens van Alpha-Audio hebben het nog niet geprobeerd! Sonos heeft alsook laten weten dat ze extra functies binnen de streaming dienst van Google hebben aangevuld. Denk aan het starten van radio naar aanleiding van je luistergeschiedenis en beoordelingen. Handig!

sonos 5.4 update

TuneIn is ook aangepast met beter navigatie en een mooiere layout met strakkere cover-art.

We kijken er naar uit!

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page