top of page
  • tim9043

Genomineerden KNX Professionals Award 2015 bekend

De vakjury van de KNX Professionals Award heeft na beraadslaging de top 3 van de editie van dit jaar bekend gemaakt. De drie beste projecten zijn, in alfabetische volgorde, ingediend door de KNX Professionals Elektropartners, Hevac Controls en TES Installatietechniek. Op donderdagavondavond 1 oktober om 18.30 uur maakt KNX Nederland op het hoofdpodium van de beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs bekend wie nummer 1, nummer 2 en nummer 3 wordt.


Elektropartners is genomineerd met het project van de eerste Dolby-cinema die op KNX draait. Hevac Controls is genomineerd met de KNX-automatisering van het historische kasteel Biljoen en TES Installatietechniek werd beloond met een nominatie voor een zeer bijzondere, luxe villa waarin alle installaties op KNX draaien. Naast de juryprijs looft KNX dit jaar ook voor het eerst de KNX Publieksprijs uit. De bekendmaking en prijsuitreiking gebeurt door de voorzitter en vicevoorzitter van KNX Nederland, Eric Karsemakers (ABB) en Rianne van Lieshout (Hager).

De vakjury van de KNX Professionals Award 2015 bestaat dit jaar uit Eric Karsemeijer, docent en initiator van de minor domotica aan Hogeschool Utrecht, Ad van Berlo, manager R&D bij Smart Homes en Mario Hartogs, account manager bij groothandel Oosterberg. Zij beoordeelden alle projecten op inhoudelijke gronden en zijn zo tot een top 3 gekomen, met één winnaar. Daarnaast kan het publiek nog tot 21 september op hun favoriete KNX-project stemmen door op de website een waardering te geven. Stemmen voor de KNX Publieksprijs kan op www.knx-professionals.nl/award.

Voor de uitreiking van de prijzen zijn alle kandidaten natuurlijk van harte uitgenodigd om met collega’s, vrienden en familie dit feestelijke moment bij te wonen. Maar ook alle andere geïnteresseerden zijn welkom bij de uitreiking van de beide awards. Deze vindt plaats om 18.30 uur op het hoofdpodium van de beurs Elektrotechniek in Hal 9.

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page