top of page
  • tim9043

Flexson lanceert nieuwe beugels om de Sonos Playbar systeem tegen een wand te monteren.

sonos muurbeugel

Een van de grotere accessoires leveranciers voor Sonos, Flexson, heeft drie soorten montage mogelijkheden uitgebracht waarop je de Sonos Playbar op een ingenieuze manier kunt monteren of plaatsen. Een van deze oplossingen is een adapter waarmee je de Playbar omtovert in een soundbase (of soundplate).

Maak een soundplate van je Sonos Playbar

De Flexson TV stand voor de Playbar (de foto onder deze paragraaf) is een in slank staal afgewerkte stand, waar je de Playbar in kan monteren en de bijhorende kabels mooi kan in wegwerken. Dit product biedt dus nieuwe mogelijkheden voor het plaatsen van je Playbar. David Cain is de marketing en verkoopmanager van Flexson in het Verenigd Koninkrijk (de thuisbasis van Flexson) en beschrijft deze beugel als het beste van de beide werelden. Deze Flexson TV stand voor de Sonos Playbar kan flatscreens ondersteunen tot 50kg. Het heeft een oppervlakte van 90 –op 30cm en is 8.7cm hoog. Hij kost ongeveer rond de €149. (mails ons al je meer informatie wilt over de beschikbaarheid)

flexson tv stand for sonos
flexson cantilever mount 01

De Flexson beweegbare beugel daarentegen (kost ongeveer €350 – voorbeeld onderaan deze paragraaf) kan op hetzelfde moment een flat screen met een scherm grote van 37 –tot 55 inch en een Sonos Playbar dragen. Het wordt mogelijk dankzij deze beugel de Sonos Playbar en de flatscreen tegelijkertijd te draaien en te kantelen.

Misschien heb je al een beugel, dan kan je gebruik maken van de Playbar beugel waarmee je de Sonos Playbar kan monteren op een bestaande beugel. Deze Sonos Playbar beugel kan gemonteerd worden aan schermen tussen de 37 –en 65 inch én kan elke VESA maat aan tot 600 x 400mm.

Aansluitend bij dit systeem komt er ook nog een vaste muurbeugel uit waarmee je je flatscreen toestel kan ophangen en tegelijkertijd de Sonos Playbar kan monteren. Deze ultra platte beugel kan schermen tot 55 inch aan en een gewicht tot 55kg dragen (inclusief de Playbar). Deze beugels kunnen allemaal bij ons besteld worden via het contact formulier.

beweegbare beugel sonos

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page