top of page
  • tim9043

eXperienzzz Brussel : Dit najaar komt de eerste editie eraan!

Audiovideo2day, hét platform en internetmagazine voor beeld en geluid, organiseert dit najaar de eerste editie van eXperienzzz. Een gloednieuw beursconcept dat de focus legt op de totaalbeleving van audio en video. Het bedrijf koos meteen voor twee toplocaties in België en Nederland en linkte eXperienzzz aan de drukbezochte interieurbeurzen Cocoon en de Woonbeurs. Timing en place to be voor liefhebbers van kwalitatief hoogstaand beeld en geluid? 4 en 5 oktober in RAI Elicium Amsterdam en 14, 15 en 16 november in Brussel Expo Paleis 7.

eXperienzzz Brussel

Beleven, ervaren, genieten

Beleef de toekomst van beeld en geluid. Dat is al jaar en dag het motto op audiovideo2day.eu. En het is ook die filosofie die het bedrijf voortzet met eXperienzzz na een leerrijke dialoog met de audiovisuele sector. Marco Lisi, zaakvoerder van Audiovideo2day en initiatiefnemer: “Met eXperienzzz hebben België en Nederland eindelijk opnieuw een grote beurs rond audio en video. Het concept is geënt op de noden die we detecteerden bij onze partners uit de sector. Voor consumenten draait het niet langer om producten alleen. Beleving staat centraal. Met tientallen demoruimtes, duizenden vierkante meters beursvloer en 350 merken geeft eXperienzzz een antwoord op de behoeften van de consument van vandaag. Gevoel en sfeer zijn daarbij sleutelwoorden.”

Van interieur naar audio en video

Dirk Voordeckers, zaakvoerder van Audiovideo2day en initiatiefnemer: “Cocoon en de Woonbeurs trekken jaar na jaar bezoekers die op zoek zijn naar de nieuwste trends voor de inrichting van hun woning. Beeld en geluid maken een integraal deel uit van een functioneel ingerichte woonruimte. We maken op eXperienzzz dan ook de connectie tussen alle audiovisuele aspecten: van stereo, video en homecinema tot IT, gaming en streaming. Zo bieden we bezoekers een totaalbeleving die aantoont hoe zij beeld en geluid thuis volledig kunnen integreren. Leuke extra: met één ticket kunnen bezoekers de interieurbeurs én eXperienzzz bezoeken.”

Zelf bezoeken of meer informatie?

Ga dan vast en zeker naar www.experienzzz.be of www.experienzzz.nl.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

留言


bottom of page