top of page
  • tim9043

Er komt een nieuwe Rotel RA-1592 versterker

Met veel trots lanceert Rotel een nieuwe geïntegreerde versterker, de RA-1592. Deze nieuwe versterker bouwt voort op meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van betaalbare hifi componenten.

De nieuwe geintegreerde versterker is gebaseerd op de veel bekroonde RC-1590 voorversterker, gecombineerd met de RB-1582mk2 eindversterker.  Dit tesamen in een stijlvol en slank design. Deze versterker kan perfect worden gebruikt om luidsprekers zoals de CM9/CM10 compromisloos aan te sturen.

Het hart van deze Klasse A/B versterker is een, in eigen huis ontwikkelde, krachtige ringkern transformator die ervoor zorgt dat de versterker 2 x 200 Watt kan leveren. Zoals altijd met Rotel producten zijn de ringkern en de condensatoren overbemeten zodat ze altijd optimaal presteren in de meest veeleisende muziek opnames en volumes.

bowers & wilkins hasselt

Een fraaie Asahi Kasei 32 Bits DA Converter is verantwoordelijk voor een natuurgetrouwe omzetting van alle digitale content. Naast de analoge(XLR en RCA) inputs zoals phono, CD en tuner beschikt de RA-1592 over vele digitale aansluitingen zoals 3 x COAX, 3 x Optische, USB Front en Bluetooth aptX. Via de PC-USB input aan de achterkant kan een laptop of andere muziekdrager worden aangesloten en deze heeft ook ondersteuning voor DSD bestanden.

Features De RA-1592 heeft ook een aantal handige features die zeker het vermelden waard zijn:

  1. Auto-sense, wanneer een digitale bron zoals een Apple TV geen signaal levert dan kan de Rotel na een bepaalde tijd automatisch uitgeschakelt worden.

  2. Vast volume kan worden toegewezen voor digitale bronnen

  3. Software updates via netwerk

  4. IR remote in/IP Control/12 Volt triggers en RS232

  5. Dubbele subwoofer uitgangen

  6. RCA pre-outs

  7. Dual speaker A-B

Prijs en beschikbaarheid De Rotel RA-1592 is leverbaar in de loop van mei voor een prijs van 2495 euro.

bowers & wilkins hasselt

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page