top of page
  • tim9043

Er is een nieuwe KNX handleiding verkrijgbaar met nieuwe tips en tricks

handleiding knx beschikbaar

Met uitgebreide introductie in de KNX-technologie

Al vele jaren heeft KNX een handleiding beschikbaar waarin op een laagdrempelige wijze de beginselen van woning- en gebouwautomatisering op basis van KNX worden uitgelegd. Door de vele ontwikkelingen was de vorige uitgave verouderd en is in februari van dit jaar een gloednieuw, Nederlandstalig KNX Handboek uitgekomen.

Het boek is voor iedereen die meer wil weten over woning- en gebouwautomatisering en de rol die de internationale standaard KNX daarin kan vervullen. Het boek gaat in op de toepassingen en voordelen van het KNX-systeem, de opbouw van een KNX-systeem, maar behandelt bijvoorbeeld ook onderwerpen als planning, projectontwerp en inwerkingstelling. Tevens komen onder meer de koppeling en interfaces met andere systemen aan bod, zoals BACnet, Dali, DMX, internet en IP-netwerken. Het handboek is nadrukkelijk geen cursus of opleiding, maar het biedt wel een uitgebreide introductie in de KNX-technologie.

Het handboek (ruim 150 pagina’s) is verkrijgbaar bij KNX Nederland voor € 25,-, excl. BTW en excl. verzendkosten. Bestellen kan door het versturen van een e-mail naar info@knx.nl.

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page