top of page
  • tim9043

Een prachtig audio meubel met bijhorende flatscreen en multiroom muziek systeem in een knappe woning

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze flatscreen is aangekocht bij een collega .. en toch sluiten wij hem aan!

In deze klant zijn woonkamer hebben we een mooi audio meubel geïnstalleerd dat we gecombineerd hebben met een multiroom muziek systeem. Dit flatscreen toestel is aangekocht met de collega’s van EP: Schroeyen te Heusden-Zolder en wij hebben hem vlekkeloos aangesloten op het Spectral meubel dat aangekocht is met IdeeDesign te Hasselt. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle kabels mooi weggewerkt zijn in het meubel en dat de klant zijn flatscreen toestel volledig kan benutten. De SmartTV functies hebben we geactiveerd en de nodige uitleg met het televisie toestel gegeven.

audio meubel

Dankzij de Spectral universele afstandsbediening kan deze klant zijn muziek systeem (wat ingewerkt is achter het doek in het rechtse meubel) volledig bedienen. Het blikkerig geluid dat de Samsung toestellen produceren (sorry, maar zo klinkt het echt wel!) is volledig verleden tijd dankzij het Spectral surround systeem. Het audio meubel zorgt ervoor dat de klant alsook filmpjes van youtube kan afspelen door de bijhorende luidsprekers. Dankzij Spectral en Smart Living zijn alle technieken in deze woning onzichtbaar gemaakt. De klant hoeft zich dus geen kopzorgen te maken over een wir-war van kabels of diverse grotesque staande luidsprekers die dit prachtige interieur zouden kunnen verknoeien. Maar dat is iedereen zijn smaak natuurlijk, in sommige interieurs passen “iets grotere” (hoe moet ik het anders verwoorden?) best wel. Zoals in mijn eigen interieur. -neh- ik heb het gezegd!

multiroom geluid

In de keuken installeerden we ook een draadloze Sonos luidspreker. Dankzij deze luidspreker is het mogelijk om streaming radio en andere diensten draadloos op te vragen in de keuken. De bestaande keuken radio die nu achter een deur stond! is vervangen door het vlotte en warme geluid dat deze Sonos luidspreker produceert. Deze draadloze luidspreker wordt eveneens bediend door verschillende smartphones en tablets die aanwezig zijn in de woning. In later stadium kunnen er probleemloos extra luidsprekers geinstalleerd worden. Dit is dan ook het voordeel van een modulair Sonos systeem. Je kan stap, voor stap je gehele woning van draadloze muziek op deze manier voorzien.

Kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page