top of page
  • tim9043

Een Philips beamer die slecht op 10cm afstands van de muur kan.

Philips introduceert een betaalbare “korte-afstandsbeamer” . Een korte-afstandsbeamer of een “ultrashort-throw” projector is een projector waarbij je het toestel recht onder de muur of scherm kunt plaatsen. Een “vree” handig toestel dus.

Het prijskaartje wat aan dit toestel hangt is dan ook meer dan prettig. Hij gaat ongeveer een kleine 1500 euro kosten en hij kan op tien centimeter van de muur afstaan. Het geprojecteerde beeld is dan 50 inch. Plaats je hem om 44cm afstand van de muur dan is het beeld al gauw 100inch in diagonaal. Wel goed opletten, het toestel is “maar” 720p (HD Ready dus) en ondersteund wél 3D.

Net zoals ik eerder al reeds verteld heb draait de Screeneo ook zoals de flatscreens van Philips op Android. Dit geeft dan weer de mogelijkheid dat je vlotjes via DLNA of Miracast al je content vanop je smartphone of tablet kunt doorsturen. In de Screeneo zit ook een dolby digital 2.1 muziek systeem ingebouwd. Behalve WiFi heeft hij ook bluetooth aan boord voor het streamen van muziek vanaf mobiele apparaten. Er is ook nog een usb en sd-kaart ingang voorzien.


website : http://www.philips.nl/c/Thuisprojectoren/hdp1590_10/prd/nl/

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page