top of page
  • tim9043

Dit zijn de mooiste high-end luidsprekers die jij ooit gezien hebt

Laat het aan Bang & Olufsen over om luidsprekers te ontwerpen waar je met plezier je kinderen voor verkoopt. Deze Beolab 90 luidsprekers zijn de nieuwste speakers van het Deense Bang & Olufsen waarin je de gehele design filosofie van het statige merk in kan herkennen.

Maar ze zien er niet alleen esthetisch goed uit. Elke luidspreker heeft achttien drivers, zeven tweeters,  en vier woofers. Deze kerels zijn dan ook aangestuurd door veertien ICEpower versterkers en vier toegevoegde Klasse D versterkers. Deze hebben een gezamenlijk uitgangsvermogen van 8200 watt per kanaal. Hallo buren! Laten we een feestje bouwen!

prijs bang olufsen beolab 90

Het knappe aan deze speakers is dat Bang & Olufsen met de release van deze speakers nieuwe technologie geïntroduceerd heeft. Met hun nieuwe “Beam Width Control” kunnen ze geluid in alle richtingen in jouw kamer rondsturen. Of nog beter, je kan zelf je “sweet spot” gaan bepalen en zo de perfecte plaats in je woonkamer voorzien van muziek. Dit wordt allemaal via je smartphone geïnstalleerd en geconfigureerd – door (zoals Sonos) gebruik te maken van specifieke akoestische meettechnieken die dan in de versterkers ingeladen worden.

Dus … hoeveel kost dit leuks allemaal ? Wel, een goede high-end speaker heeft een bepaalde prijs -en die prijs zou er niet mogen aan toedoen als het op klank aankomt. Klank moet goed zijn. Punt andere lijn.

Maar omdat je toch echt de prijs wilt weten, wel, hij kost €36.900 per stuk. Je leest het juist. Per stuk. Deze knapperds zijn beschikbaar vanaf november.

Tot dan?


Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

6 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page