top of page
  • tim9043

Dit appartement te Tienen hebben we voorzien van verschillende inbouwluidsprekers gecombineerd met N


Dit verbouwd appartement heeft diverse inbouwluidsprekers voorzien gekregen. Dankzij een correcte samenwerking tussen de diverse vakmannen betrokken bij de bouw, hebben we de Bowers & Wilkins luidsprekers mooi kunnen wegwerken in de keuken, woonkamer en badkamer. De versterkers (Sonos) die deze luidsprekers aansturen hebben we in de technische ruimte weggestopt, volledig uit het zicht. Er werd ook gebruik gemaakt van een netwerk harde schijf (NAS) waar al de muziek opgeslagen kan worden. De klant kan via iTunes of Windows Media Player zijn muziek op een heel eenvoudige wijze overzetten naar zijn harde schijf, waardoor het op zijn beurt mogelijk wordt de diverse muziek cd’s te streamen naar de luidspreker ingewerkt in het plafond. De woonkamer is voorzien van een NAD speler, aangesloten op het televisietoestel. Hierdoor krijgt de klant de keuze, om zijn muziek via Sonos af te spelen. Oftewel het geluid van de Belgacom TV door de luidsprekers te sturen.

nad hifi

Nad staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en videoliefhebbers, die hoge eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen. Waarom uitgerekend zij voor NAD kiezen? Omdat NAD Hifi speciaal voor hen ontwikkeld werd door andere muziekliefhebbers. En omdat de AV-apparatuur voor film- en tv-fans ontworpen werd door mensen, die daar ook bezeten van zijn.

nad c316bee

Hoe afmetingen kunnen bedriegen heeft de voorganger van de C316BEE keer op keer bewezen. Ondanks zijn bescheiden afmetingen schuilde er een serieuze versterker achter het ingetogen frontpaneel dat vele grotere en duurdere versterkers achter zich liet. Reden voor de EISA (European Imaging and Sound Association) om de NAD C315BEE de prestigieuze “Best Product 2008/2009 – 2 Channel Amplifier” toe te kennen.

Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page