top of page
  • tim9043

Deze Philips flatscreen klinkt plots zoveel beter na gebruik te maken van een Sonos Playbar. Weer ee

Bij dit project te Kortenaken hebben we het geluid van de Philips flatscreen kunnen verbeteren door gebruik te maken van een Sonos Playbar. Deze klant was niet tevreden van het geluid van zijn Telenet decoder gecombineerd met de bestaande Philips tv. Op basis van dit probleem heeft hij ons gecontacteerd en hebben wij de bedrading gefatsoeneerd en op het zelfde moment de Sonos Playbar geïnstalleerd op een analoge aansluiting. Zelfs voor flatscreens met een analoge aansluiting is het mogelijk een digitaal apparaat zoals een Sonos Playbar aan te sluiten. De afstandsbediening van de Philips televisie hebben we gebruikt om de Playbar te kunnen bedienen. Zo zorgen we ervoor dat alles met zo weinig mogelijk afstandsbedieningen bediend wordt.

Geluid verbeteren van je flatscreen ? Easy !

Een veel voorkomend probleem met “oudere” (nu, wat is ouder tegenwoordig in elektronica termen? – 3 jaar ? – 5 jaar ?) is dat er geen digitale uitgang op dit type toestel zit. Daar hebben we uiteraard de perfecte oplossing voor, we zijn dan ook Smart Living! *grinnik* In ons assortiment (en op onze webshop!) tref je een CYP Analoog – Digitaal converter aan. Dit toestel zet het signaal RCA signaal (analoog – rood – witte stekker) om naar een digitale uitgang. Je creëert hier geen surround geluid mee (ik zet het alvast erbij, moest iemand commentaar op deze uitspraak hebben!). Ook hebben we ervoor gezorgd dat je met de afstandsbediening van de televisie het volume van de Playbar harder -en stiller kunt zetten. Je hoeft dus niet altijd je tablet of smartphone er bij te nemen om een wijziging in het volume te doen.

Een woordje uitleg ? Dat krijg je er gratis bij !

Elk door ons opgeleverde installatie (of project) komt met een gratis follow up sessie. Dit wilt zeggen, dat we na de afwerking vrijblijvend langs komen voor het systeem nogmaals uit te leggen. Vast en zeker zijn er nog vragen over het gebruik van de verschillende functies, dat begrijpen we, op de dag van de installatie kan de informatie soms overweldigend zijn. Uiteraard blijven we ook na de installatie beschikbaar. Beloofd.

kernwoorden : luidsprekers, tv aansluiten, draadloos netwerk, signaal verbeteren, telenet decoder verplaatsen, control4 op hue aansluiten, philips hue, belkin wemo, belgacom en telenet, decoder verplaatsen, digitale tv, overal draadloos signaal

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page