top of page
  • tim9043

De prachtige streaming dienst 22tracks is beschikbaar via Sonos

Wat is 22tracks ?

22tracks is een bekroonde muziek discovery platform waar je 22 gloednieuwe kwaliteit liedjes in 22 verschillende genres kan streamen. De afspeellijsten worden zorgvuldig samengesteld door invloedrijke dj’s en smaak – makers uit Amsterdam, Brussel , Londen en Parijs . De belangrijkste nieuwe muziek releases netjes samengesteld en streamen, in een klik. En niet onbelangrijk, er is geen registratie voor nodig !

22tracks.com gaat over samenstellen . Het is een jukebox bestaande uit 22 playlists van verschillende genres . Iedere afspeellijst is gevuld met 22tracks door gespecialiseerde dj’s uit Amsterdam, Brussel , Londen en Parijs. Op deze manier voorziet 22tracks je van de nieuwste muziek , promoot nieuwe artiesten en laat je nieuwe genres te ontdekken . Geen registratie , geen gedoe . De allerlaatste muziek op de gemakkelijke manier in je woonkamer. Dat kan !

wat is 22tracks

Waar is 22tracks beschikbaar?

22tracks is wereldwijd beschikbaar

In welke bitrate en formaat streamed 22tracks?

22tracks streamed in 128 kbps MP3

Welke mogelijkheden heeft 22tracks op Sonos ?

Curation : 22tracks gelooft in persoonlijke smaak als geen ander . Experts zoals DJ’s en bloggers weten precies wat er gebeurt in de muziek en op 22tracks hebben ze een gezamenlijke missie : hun bevindingen delen met de wereld.

Discovery: De meeste muziek diensten bieden een overkill van miljoenen nummers . 22tracks belicht de 22 beste en nieuwste tracks in 22 verschillende muziekstijlen. Niet op basis van de grootte van de artiest of het label, maar de kwaliteit van de muziek. Ontdek de next big thing !

Diversiteit: Van hiphop en reggae tot disco , house en techno . Van indie rock tot Braziliaanse funk , downtempo en zelfs klassieke muziek : duik in afspeellijsten met muziek die je waarschijnlijk anders nog niet had ontdekt.

City Based: Elke stad heeft verschillende smaakmakers en een verscheidenheid aan populaire muziekstijlen . Welke elektronische producers in Parijs zijn the next big thing? Wat gebeurt er precies in de night scene van Londen en Brussel? En hoe goed is de Nederlandse hiphop tegenwoordig ? Ontdek het met één druk op de knop!

Hoe kan je 22tracks gratis toevoegen aan Sonos?

1. Dat doe je via Sonos Labs. Ga via je Sonos Controller naar het “Meer muziek (More Music)” menu dat je kan selecteren in het menu “Muziek (Music)”

sonos labs toevoegen

2. Ga naar Sonos Labs

22tracks sonos labs

3. Selecteer de service die je wilt toevoegen (in dit geval 22tracks). En dan gewoon even volgen wat er op het scherm verschijnt ét voila! Toegevoegd!

Dit artikel is meer dan 6 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page