top of page
  • tim9043

De nieuwe Dynaudio Excite Serie is (bijna) beschikbaar

De nieuwe Excite serie combineert high-end geluidskwaliteit met elegante, slanke design. De Excite modellen kunnen quasi door elke degelijke versterker aangestuurd worden dankzij hun versterker vriendelijk ontwerp en hun geüpgraded ultra efficiënte speaker technologie. De magnetische grilletjes dragen bij tot een strak uiterlijk terwijl de onderkant van de luidsprekers uitgevoerd zijn met de mogelijkheid schroefbare spikes of dempers te monteren waardoor de luidsprekers op elke ondergrond akoestisch tot hun recht komen. Er zijn vier aantrekkelijke afwerkingen beschikbaar in de Excite serie, waardoor ze quasi in elk interieur zullen passen.

Dynaudio Excite Speaker

De X14 is het meeste compacte Excite model maar levert fenomenaal geluid dankzij zijn “long throw” midden en lage tonen driver. Deze driver zorgt voor een diepe en krachtige bass weergave (u verwacht zich er totaal niet aan van zo’n kleine speaker), terwijl de gecoate “soft dome” tweeter en extreem stevige bevestigingstechniek ervoor zorgt dat de speaker ook in de hoge tonen zijn mannetje kan staan. De kleine afstand tussen de drivers zorgt ervoor dat de timing perfect zit tussen de verschillende frequentie gebieden, dit terwijl de 8ohm impedantie ervoor zorgt dat de X14 kan gebruikt worden met een breed assortiment versterkers. De optionele Dynaudio Stand 3X is het perfecte accessoire om de speaker stabiel en standvastig op een vloer te plaatsen. Terwijl de SF1 voet een elegante oplossing is voor de speaker te plaatsen op een boekenplank.


De grotere X34 is een smalle vloer staande luidspreker die een nog betere, diepere en krachtigere bass kan afleveren – zelfs in grote kamers – en dit dankzij zijn extra mid en bass driver. Een precies afgestelde cross over zorgt dan weer voor de perfecte akoestische fase weergave, terwijl de 8ohm aansluiting ervoor zorgt dat hij versterker vriendelijk blijft.

Dynaudio Excite X38

Het top model in de Excite serie, is de X38 vloerstaander, een 3 weg luidspreker, met nog grotere bass drivers en een toegewijde mid-range driver. Zijn geluid wordt gekarakteriseerd dankzij een enorm krachtige bass weergave, een heel natuurlijke mid range en een prachtig geluidsbeeld en dynamiek. Zelfs in grotere kamers én op een verdere afstand.

Dynaudio Excite X24

De X24 center luidspreker maakt het gamma compleet. Deze center luidspreker zorgt voor een perfecte akoestische weergave. Dankzij de geavanceerde dual woofer en gecentreerde tweeter is de speaker opgebouwd in een compacte behuizing en de perfecte toevoeging voor jouw surround systeem. Uiteraard ook een 8ohm aansluiting zodanig dat elke moderne surround versterker hier vlot mee overweg kan.

Meer uitleg nodig over de speakers? Contacteer onze specialisten vrijblijvend!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page