top of page
  • tim9043

Dankzij Control4 en Sonos hebben we deze bestaande multiroom audio installatie helemaal naar 2013 ge


control4

Uitgevoerde werkzaamheden.

Deze klant heeft zijn bestaande multiroom muziek installatie helemaal laten updaten naar 2013. Een vorige dealer heeft een “Russound multiroom installatie” geïnstalleerd, waar de klant eigenlijk niet zo tevreden van was. De Russound installatie werkte met een analoge multi cd lader en werd volledig op een infrarood aansturing aangestuurd. Wij hebben deze gehele installatie vervangen door een draadloos multiroom audio systeem welk helemaal vanop iPad kan gestuurd worden. Zo kan de klant probleemloos in de keuken Radio 1 opzetten en aan het zwembad muziek streamen van op bv. iTunes en in de badkamer kan mevrouw nog andere favoriete muziek opzetten. In het bureau installeerden wij eveneens een netwerk harde schijf waar de klant al zijn favoriete muziek kan op kopiëren en op kinderlijk eenvoudige wijze terug kan afspelen in elke ruimte naar keuze. Zelfs aan het zwembad!

control4

Het prachtige Loewe televisietoestel in de woonkamer mét de bijhorende Pioneer versterker, hebben we “een anno 2013” tintje gegeven. We hebben ervoor gezorgd, dat deze “oudere” –maar toch oer degelijke- versterker ook met de iPad te samen met het Loewe flatscreen toestel kan bediend worden. Zo selecteert de klant heel eenvoudig op het logo’tje van bijvoorbeeld de zender “één” en gaat de gehele installatie vanzelf aan, zonder ook maar één klassieke afstandsbediening aan te raken.

Het wifi netwerk in de tuin en aan het zwembad hebben we ook verbeterd door middel van het bijplaatsen van een draadloze wifi router die natuurlijk helemaal vocht bestendigd is. Zo kan er tijdens een zwempartij ook nog even gecontroleerd wat het weer is voor de komende uren. Handig! Foto’s kunnen bekeken worden door middel van een AppleTV. Deze hebben we helemaal geïntegreerd in deze installatie. Zo kan de klant het beeld van zijn iPad “spiegelen” – wat eigenlijk wilt zeggen – dat hij probleemloos zijn foto’s kan bekijken op zijn flatscreen, zonder met een usb stick te moeten ploeteren. Een functie die jammer genoeg standaard ontbreek in de Loewe flatscreen toestellen.


Dit artikel is meer dan 7 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page