top of page
  • tim9043

Control4 stelt met veel trots versie 2.9 van hun software voor!

Ditmaal draait alles bij de laatste update van het Control4® Operating System 2.9.0 (OS 2.9.0) omtrent uitbreidingen en nieuwe integraties. Uitbreiding komt er door het toevoegen van software en componenten waarmee Control4 verdelers verschillende apparaten (met verschillende protocollen) aan elkaar gaan kunnen koppelen. Zo gaat het bijvoorbeeld mogelijk worden, dankzij het toevoegen van het Z-Wave protocol, dat we nieuwe “Internet Of Things” apparaten gaan kunnen koppelen. In een eerste fase zullen er een beperkt aantal producten kunnen toegevoegd worden maar onze bronnen bij Control4 laten weten dat ze van plan zijn in nieuwe releases nog meer producten toe te voegen.

control4 update

Deze Control4 update is bedoeld voor zowel nieuwe installaties als huidige installaties. Ben jij in het bezit van een 2.8 (of eerdere versie) aarzel dan niet om onze firma te contacteren. Wij bespreken de mogelijkheid van een software update graag met je door.

Enkele details van deze Control4 software update :

Hospitality – Startend met OS 2.9.0, zal Hospitality componenten en functionaliteit geïntegreerd worden in een gemeenschappelijke Control4 OS release (tba). Deze release ondersteunt EA controllers, T3 touch screens, HC-800 / HC-250 controllers, en V2 touch screens (Flash).

Nieuw Wakeup / Goodnight Timers – OS 2.9 bevat nieuwe Wakeup / Goodnight timers. Wanneer deze geactiveerd worden binnen een kamer, krijgen de gebruikers nieuwe functionaliteit om Control4 te gebruiken als wekkerradio of timer. Gebruikers kunnen radio stations (Listen), kanalen (Kijken), Verlichting, en/of Shades gebruiken om elegant wakker te worden. Wakeups / Goodnights zijn beschikbaar per kamer.

Voor de ontwikkelaars, “Custom Buttons” – “Custom Experience knoppen” laten een grote flexibiliteit toe voor de ontwikkelaars. Ze laten een ontwikkelaar toe om aangepaste knoppen te maken en een pictogram toe te voegen (en daar dan een specifieke handeling achter te stoppen).

Multi-Dwelling Unit (MDU) – met OS 2.9, hebben ze specifieke oplossingen ontworpen om MDU te ondersteunen. In het bijzonder, een Communication Server die intercom mogelijkheden toe laat tussen meerdere woningen (denk daar even over na – wat een handige oplossing!).

Z-Wave – Control4 OS 2.9 bevat ondersteuning voor Z-Wave draadloze technologie. Dit betekent dan dat het mogelijk wordt om het Control4 ecosysteem verder uit te breiden. Er wordt gestart met 13 apparaten die communiceren met de controller door een Z-Wave Module of een Z-Wave USB Dongle.

Nieuwe Rolluiken Interface – Deze interface is sterk vernieuwd en verbeterd met OS 2.9. De gebruikersinterface, de bediening ervan en de mogelijkheden zijn verbeterd met één doel op het oog, het allemaal makkelijker te maken wat geef toe, nu is de bediening ervan veel logger.

De Indeling van het beginscherm – Circle of Grid – OS 2.9 geeft twee nieuwe opties om het startscherm te presenteren op de T3, On-Screen Navigator en op de EA controllers, iOS en Android mobiele apparaten. Duidelijker, eenvoudiger en makkelijker. Zo hoort het!

Distributed Audio Server – Met de start van OS 2.9 kunnen digitale audio servers worden verdeeld over meerdere controllers in een project. Daardoor is het nu mogelijk om veel meer gelijktijdige hoge resolutie autostreams in een project te gebruiken.

Apple Watch mogelijkheden – Dit is een algemene aanpassing, de bediening met de Apple Watch is verder verfijnd.

Dit artikel is meer dan 5 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

3 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page