top of page
  • tim9043

Bowers & Wilkins lanceert P7 hoofdtelefoon

De Bowers & Wilkins P7 hoofdtelefoon staat garant voor een gedetailleerde, loepzuivere luisterervaring. De combinatie van een nieuw luidsprekerontwerp, luxueuze materialen en een slim opvouwbaar ontwerp, maakt van de P7 de beste mobiele hifi hoofdtelefoon die Bowers & Wilkins ooit op de markt heeft gebracht.

Met trots kondigt Bowers & Wilkins de P7 mobiele hifi hoofdtelefoon aan. De P7 is Bowers & Wilkins ‘eerste over ear hoofdtelefoon en levert een luisterervaring om helemaal in op te gaan, gecombineerd met alle luxe, comfort en een ongeëvenaarde productkwaliteit.


Een openbaring in geluidsprestaties Dankzij de technologische vooruitgang die met deze hoofdtelefoon is geboekt, zijn de geluidsprestaties een openbaring. De bas is strakker, stemgeluid klinkt veel gedetailleerder en er is een geweldig gevoel van ruimte, balans en helderheid over het gehele frequentiebereik.

Het over-ear design van de P7 staat garant voor een uitstekende geluidsisolatie en een hoge mate van comfort. Het ontwerp behoudt lucht volume tussen de drive unit en het oor. Zo wordt niet alleen het stereobeeld verbetert, maar ook het geluid geoptimaliseerd.

Alleen het beste materiaal Zoals bij alle Bowers & Wilkins producten zijn enkel de beste materialen gebruikt. Alle bewegende delen zijn vervaardigd van geborsteld staal zoals het ingenieuze vouwmechanisme. De hoofdband en oorkussens zijn gemaakt van een luxe zachte leersoort, waardoor de hoofdtelefoon erg prettig draagt, ook bij langere luistersessies. De P7 voorziet bovendien in een verwisselbare microfoonkabel met afstandsbediening.

Technologie Bij de meeste hoofdtelefoons komt de geluidskwaliteit in het gedrang vanwege het ontwerp van de drive units. Om ruimte te besparen, moet het membraan zowel de taken van een geluidsgenerator als die van een ophangsysteem vervullen. Voor de P7 heeft Bowers & Wilkins een driver ontwikkeld die functioneert als een drive unit in een hifi-luidspreker, waarbij het membraan alleen gebruikt wordt voor het werk dat hij eigenlijk moet uitvoeren: geluid genereren.

De interne speaker baskets die de drive units van de P7 omhullen zijn geperforeerd met luchtgaten. Dit unieke ontwerp zorgt voor een nauwkeurige beheersing van de luchtcirculatie vanuit de achterkant van de drive unit, zodat er een uniforme, zuiger-achtige beweging ontstaat. Daar komt nog bovenop dat de spreekspoel van de meeste hoofdtelefoons gemaakt is van koper, die van de P7 is vervaardigd van een veel lichtere aluminium- koper samenstelling. Dit lagere gewicht betekent dat de drive unit veel makkelijker kan bewegen, waardoor de geluidskwaliteit verbetert.

Bowers & Wilkins P7

Puur geluid zonder verkleuring De luidspreker baffle-platen van de P7 zijn vervaardigd van ze er robuust polymeer materiaal dat speciaal is verstevigd en afgestemd om het extreem rigide en traag te maken. Dit beperkt galmen die het geluid van de hoofdtelefoon kunnen verkleuren. Ten slotte zorgt dempend materiaal in de speakerbehuizing ervoor dat in terne reflecties worden beheerst en gedempt, waardoor verkleuring en verstoring van het geluid nog verder wordt beperkt. Dit alles betekent een drive unit die zeer precies en gecontroleerd kan bewegen, met uitmuntende prestaties als resultaat.

Rode P3 In navolging op het succes van de P3 in blauw, komt Bowers & Wilkins nu met een rode variant op de markt. Technisch gelijk als de zwarte, witte en blauwe versie maar met een frisse en stoere uitstraling. Een opvouwbaar design met lichte en duurzame materialen zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit en maximaal comfort. De P3 hoofdtelefoon wordt geleverd met een harde beschermhoes en twee verschillende kabels voor iPhone en Android.

Beschikbaarheid en prijzen De Bowers & Wilkins P7 is begin oktober verkrijgbaar voor € 399,-. De Bowers & Wilkins P5 is nu verkrijgbaar voor € 299,-. De Bowers & Wilkins P3 is nu verkrijgbaar voor € 199,-. De Bowers & Wilkins C5 is nu verkrijgbaar voor € 179,-.

Dit artikel is meer dan 8 jaar oud - waarschijnlijk is deze informatie niet meer relevant of van toepassing.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page